Citat:
Uporabnik zlajo pravi:
zdravo,evo kupu sm ciaota in se bom kr lotu pedenanja saj ni brez napak.In sicer:
1.zadnja feltna je zvita in mi trese med vožnjo-a naj jo centriram al morm drugo nabavt?.
2-zavore slabo primejo oziroma blokirajo in bi najprej menju ploščice al karkoli že morem menjat,pa bi prašu za postopek in kje nabavim dele?
Za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Sam postopek razdiranja ni problematičen, kolo dol, dva ključa z obeh strani kolesa, odviješ, dobiš narazen in poglej kakšno je stanje, če je še mesa gor, potem spucaj, s čim ne vem, štraufix al pa krtača in malo namažeš z mastjo mehanizem in predvsem zajlo. Glej, da ne boš mazal zavornih ploščic.
Citat:
Uporabnik zuberi pravi:
najboljsa vrjanta za bremze je Sintar(na vicu za policijsko postajo zraven poste), ki ti jo za 3.50eur obnovi da zgleda kot nova,
men je pol se neki casa preskakovala, kr naenkrat pa je zacela delat tko k more, vrjetn rab neki casa da se usede.
motor mi ugasa, ucasih noce pržgat predvidevam da mi elektrika slabo dela, kaj bi lahko bil uzrok? kdo bi mi lahko to pogledu-popravu?
Citat:
Uporabnik zuberi pravi:
@zuberi: probaj platine naštelat, drugače pa lahko probaš tudi drugo cinšpulo
platine? to je tist mjhen razmak v motorju k more bit 0.5mm. sm neki nastavlu, je blo enkrat bols enkrat slabs nikol pa ni delal tko k more.
cinspulo? ne vem kaj je to, sm bl nov v sraufanju