Pi... jim m...a levičarska

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
BRUUUUUUUH
crazy1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Hja no, dobro je imeti razčiščene pojme pri sebi, preden greš spraševat druge:

Se samo meni zdi, da je na posnetku narejena selekcija?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hja no, dobro je imeti razčiščene pojme pri sebi, preden greš spraševat druge:

Se samo meni zdi, da je na posnetku narejena selekcija?
Tipično za levake- ko jih dobiš s spušæenimi hlačami preusmerijo na nebistveno.
stupid-1.gif

PS- Ni problem, da levaki nimajo pojma (da levaki kradejo milijone, da levaki lažejo, da levaki zavajajo...) problem je, ker je nekdo drug naredil napako (da tudi nekdo drug ukrade kos kruha, da se je tudi nekdo drug napačno izrazil...).

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Res je, naslov je namerno provokativen, nekako v stilu Slo Novic ali Sveta. Kot dejstvo se je izkazalo, da poslanci ne vedo za, do sedaj, edina dva praznika, ki sta povezana z nastankom današnje Slovnije, po zaslugi katerih, med drugim, sedaj oni sedijo v Parlamentu.?!!?
Ob tem neznanju pa taka sprenevedanja, pa neke nebuloze in zavajanja ter izmikanja! Morali bi ju izstreliti! To ni poden to je ČEVDER. Da jih ni sram. Ob tem razmišljam, če že tega ne vedo in se tako pretvarjajo in kar nekaj nakladajo, kako je z ostalimi akti in zakoni, ki jih sprejemajo?

Selekcija je seveda vedno možna, in če je, to vedo pripravljalci prispevka.
Hkrati mi je že ob gledanju padel na pamet rek o kamenju. Sem na začetku moral stisniti pavzo, da vse prebrati več ko le enkrat, saj sem najprej mislil, da sem narobe prebral, potem pa, da je v besedilu kaj dodatno napisano, da pojasnjuje v začetku navedbo 25. dec. - božič, kot državni praznik.

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik telex pravi:PS- Ni problem, da levaki nimajo pojma (da levaki kradejo milijone, da levaki lažejo, da levaki zavajajo...) problem je, ker je nekdo drug naredil napako (da tudi nekdo drug ukrade kos kruha, da se je tudi nekdo drug napačno izrazil...).

Tako je Hilda je tipicen levak, pa Bavcar, pa Casar, pa Kordez, pa ... Ja, vse sami k. levaki. Pa ce ze koga dobijo pri kraji je kriv nekdo ,ki je zapisal narobe vejico pri raziskave kraje (KPK). Kajnede....

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Hja.. Naslov je malo napačen... Bolj pravilno bi bilo ... Pi... jim m...a LEVAKARSKA...... Levakov po Sloveniji, kot listja in trave.... Levičarja pa nobenega....In to že vsaj 50 let...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Kaj ne, naš najuspešnejši levičar je Ivan JaJo, NAŠ učenec, ki je presegel učitelje
zmaga.gif

Drgač pa, mi levaki, smo tolk zaposleni z delom, da enostavno zmanjka časa za praznike. Če med prazniki delamo za dobrobit naroda, ne moremo vedet, kdaj so.
Za nas levake je vsak dan delovnik
rolleyes-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Drgač pa, mi levaki, smo tolk zaposleni z delom, da enostavno zmanjka časa za praznike. Če med prazniki delamo za dobrobit naroda, ne moremo vedet, kdaj so.
Za nas levake je vsak dan delovnik
rolleyes-1.gif

hysterical-1.gif

Dobra, dobra, kakšne to pokaš ej
aplauz.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Moraš biti res nor da padaš na take videje :D Saj tistih ki so prav povedali itak niso pokazali, samo tiste, ki so narobe od levičarjev. Siol pač ...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
Saj ne, da bi morali VSI poslanci to vedt na pamet in zdrdljat to ob polnoči, če jih zbudiš ampak ok, dajmo jim še naprej talat tako potuho, kot so jo uživali do sedaj glede faking vsega.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Moraš biti res nor da padaš na take videje :D Saj tistih ki so prav povedali itak niso pokazali, samo tiste, ki so narobe od levičarjev. Siol pač ...
Zarota torej?
Čakaj, a niso Janševi tisti, ki povsod vidijo zarote?
hysterical-1.gif

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Če bi našli samo enega med 90, bi bilo preveč, da so našli vsaj enega iz skoraj vsake stranke, je KATASTROFA!
Koliko, če, so morali vprašat SDS in NSi-jevcev, da so dobili pravi odgovor, me niti ne zanima. Tko aroganten fail kot je naredil Moderndorfer, ga itak ne more noben.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
V bistvu ga je una Violeta še bl posrala: "Kr vi povejte" pa zraven taka faca kot da zdaj ona preverja novinarjevo znanje
bonk.gif

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Ona je že takoj rekla da nima pojma, (ker je to pač ne zanima.) Ona je tam, da igra monodrame in kasira plačo.

Jani zmaga, ker ga novinar sprašuje kao taka otroška vprašanja, dooooh, v čem je problem? Odgovori pa niti blizu pravim.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
Vemk, da je rekla, da nima pojma a vseeno bi se lahko drugače obnašala. Kot bi si tudi lahko spustila svojo plačo na minimalca, kot je veselo in glasno skandirala med sesuvanjem Janševe vlade. Zdaj pa ne duha ne sluha o tem. Bijač dvolična.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Seveda je narejen izbor. Taki videi so pogosti na ameriških televizijah (en zelo popularen je bil ob izidu novega iPhona), samo tam so vsaj v komedijantskih oddajah, pri nas pa so to zdaj očitno pogruntali "novinarji". Žalostno je, da niti tega praznika ne poznajo, a če se novinarji že grejo take hece, najcpotem objavijo ves material, ki so ga posneli!

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
ksz

To so krivi izključno in samo nesramni novinarski prasci.

Kako si upajo pripadnike levih strank sploh spraševati kaj takega. Mar ne razumejo situacije v Sloveniji? Taka vprašanja so za levaka praktično žaljiva. Leve poslance bi moral vprašati: "Kdaj je SFRJ praznovala največji praznik in kateri je je to bil?" Sem prepričan, da bi brez razmišljanja ustrelili iz prve.