Nabavili smo ta tv: https://www.philips.si/c-p/75PML9019_12/the-xtra-4k-qd-miniled-ambilight-tv in ugotovili da nima Eon aplikacije. Kak je te to možno?
Android - Google TV, vgrajujejo proizvajalci TVejev, ki niso sposobni razviti svojega lastnega operacijskega sistema. Ob prehodu Androida na Google TV je bil pri proizvajalcih TVejev kar velik odpor, in so iskali vse možne rešitve, tudi zaradi visoke cene, da se ga vsaj delno rešijo Nekateri so se odločili za Tizen, in WebOs. Philips je šel v nadaljni razvoj svojega že skoraj opuščenega Saphija in ga preimenoval v Titana.Zakaj kupuje tv-je z temi neumnimi-nepodprtimi os-i. Meni pri izbiri tv-ja najbolj pomembno kater os ma. V mojem primeru android tv ali google os
In kaj naprimer manjka LG WebOsu?In pol maš probleme. Vsakemu nekaj manjka. Hvala lepa
app je narejen to ni problem, ni pa podpisa pogodbe z united grupo.Hvala za vse info!
Glede razvoja aplikacije. Ko da bi na novo odkrivali motor z notranjim izgorevanjem.
že to da ga ti shilaš, kot en AI bot, z cp odgovori je odbijajočeIn kaj naprimer manjka LG WebOsu?
Slabo delovanje kodija. Recimo za tole sm slišal, Meni je dovolj za obvozIn kaj naprimer manjka LG WebOsu?