Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Lol, kaj pa navadne scetke, ki jih kupis v trgovini. Kupis samo Aquafresh, da si ziher??
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
si malo površno prebral kajne? napisal sem da sem Sonicare platinum šele kupil, kakšna bo poraba nastavkov, nimam pojma, v navodilih piše da se nastavek menja na 3 mesece...Torej?
curaprox sem emnjal pa na mesec dni...
In...ni poanta kako si jaz perem zobe. Ampak o tem da nepreverjenega kitajskega sranja nebi tlačil v usta.....če ravno je skoraj vse narejeno že tam...
5000 ka je na amzonu 83 eur in jo posljejo v slo...Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
na hitrco pogldal. zgleda original.
cenejši ne pošilja v slo.
To tudi mene zanima. Sonicare je kar se kakovosti tiče tak krš, da glava boli. Vsi v oddelku smo si jih nabavili (eni pri nas, eni na amazonu, jaz na ebayu) in niti enemu ni zdržala 3 leta... Pri prvi mi je crknila elektronika po dobrih dveh letih (sem kupil novo baterijo v upanju, da je to), na drugi iz kompleta pa malo kasneje. Pri zastopniku sem dobil možnost menjave "staro za novo" z doplačilom 49€ po kosu (ajde recimo pogojno normalna cena)... Sodelavcu je preav tako crknil tist kovinski del v glavi, ko prenaša tresljaje in je prav tako "menjal", malo kasneje pa je ckrnil še meni, toda niti 49€ za to sranje ne dam več... še ščetka iz Hoferja dlje zdrži. Ok, če bi zadeva bila 50€ v redni prodaji, jo pač čez 2 leti vržeš v smeti ko garancija poteče, 120€ je pa nateg na celi črti...Citat:
Uporabnik dufus pravi:
a ma kdo kak source za rezervne dele za sonicare? se mi je en kovinski delcek notri odlomil, pa ne bi cele scetke kupoval zaradi tega..