Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na uho mi je prišlo (s strani prodajalca), da se bi naj Philipsovi televizorji bistveno bolj kvarili kot npr Samsung ali LG. Lahko kdo potrdi ali ovrže to trditev?
Mi si lastimo 3 komade, in ni še noben crknil. So pa menda še iz tiste serije, ko je Philips bil Philips in ne kitajec z Philposvim logotipom. V bistvu si želim, da bi crknil, da bi potem imel razlog da kupim večjega Samsunga.
Kako pa je sedaj z novimi pa nimam pojma, za svoje vem da delajo kot ruski tank.
Kako pa je z eurogarancijo na naših servisih ali jo sprejmejo, če gre za izdelek kateri ni bil kupljen pri nas?
Ter ali v tujini tudi imajo akcijo podaljšane garancije 2+3=5
Težko komentiram...sicer smo obe pripeljali iz aut a rabili nismo nič od servisa. V teoriji bi mogla euro garancija veljati...v evropi ...kako je pri nas pa...khm ja.
Je*emti, a je to naključje - ravno včeraj sem prvič videl to temo in ravno včeraj se mi je pri Philipsovi televiziji na ekranu pojavila črna navpična črta (na kaki svetli podlagi se ful opazi, na temni in pa od daleč niti ne). A mogoče kdo ve, koliko stane popravilo (žal je ravno iz (podaljšane) garancije)?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.