Kje si dobil še stensko v akciji? in katero?Zraven pa v akciji dobim še stensko stojalo in soundbar z nizkotoncem, samo plusi
Kje si dobil še stensko v akciji? in katero?Zraven pa v akciji dobim še stensko stojalo in soundbar z nizkotoncem, samo plusi
Imam tega 8505 Philipsa, v bistvu še nisem našel stvari, ki bi me motila. Da pa sem zraven gratis dobil stensko stojalo in soundbar z wooferjem pa je bil dodaten bonus.Haha, res je, nisem opazil pa sem šel 2x čez celo temo
gledam primerjavo med tema dvema (Sony vs Philips). Nekako me Sony bolj vleče.
Sony 4K KD-55XH8077 televizor, Smart TV | mimovrste=)
Smart TV z izjemno ločljivostjo 4K Ultra HD (3840 × 2160), diagonalo zaslona 139 cm (55"), sprejemnikom DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2, operacijskim sistemom Android OS in elegantnim dizajnom v srebrni barvi.www.mimovrste.com
Philips 4K UHD 58PUS8505 LED televizor, Ambilight, Android | mimovrste=)
Smart televizor z diagonalo 146 cm (58") ima ločljivost 4K Ultra HD (3840×2160), DVB sprejem MPEG-4 DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, HEVC @ UHD 60Hz, osvetlitev Ambilight, OS Android 9.0, HDR, izboljšava slike Engine P5 Perfect Picture, Wi-Fi, Bluetooth, Chromecast, LAN, HbbTV, gladovno obvladovanje...www.mimovrste.com
Tole je kar epic fail v tej moderni dobi procesorjev in ostale železnine. Saj nimam namena gledat karkoli direkt iz USB/HD medija, ker bo itak nameščen Plex ampak vseeno, to bi tudi mene pošteno zmotilo.vse ok, a kaj ko iz usb ključa ne morem gledati divx-ov, slika se zatika, zvok prehiteva, na starem philipsu pa dela brez problemov, zato ocena 3 in razočaranje
Vsekakor ti je tu boljša izbira Sony, ki ima vgrajen Triluminos panel, kar omogoča predvsem širši barvni spekter, ter nekoliko višjo svetilnost, Philips pa ima vgrajen še klasičen LCD panel.Haha, res je, nisem opazil pa sem šel 2x čez celo temo
gledam primerjavo med tema dvema (Sony vs Philips). Nekako me Sony bolj vleče.
Sony 4K KD-55XH8077 televizor, Smart TV | mimovrste=)
Smart TV z izjemno ločljivostjo 4K Ultra HD (3840 × 2160), diagonalo zaslona 139 cm (55"), sprejemnikom DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2, operacijskim sistemom Android OS in elegantnim dizajnom v srebrni barvi.www.mimovrste.com
Philips 4K UHD 58PUS8505 LED televizor, Ambilight, Android | mimovrste=)
Smart televizor z diagonalo 146 cm (58") ima ločljivost 4K Ultra HD (3840×2160), DVB sprejem MPEG-4 DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, HEVC @ UHD 60Hz, osvetlitev Ambilight, OS Android 9.0, HDR, izboljšava slike Engine P5 Perfect Picture, Wi-Fi, Bluetooth, Chromecast, LAN, HbbTV, gladovno obvladovanje...www.mimovrste.com