Kar se pa omenjenih tvjev tiče pa a ni lg bolj na dnu njihove ponudbe klasičnih led tvjev philips pa bolj v zgornji sredini?
Ja sam jih je vseeno man kot na Androidu. Nimaš Kodija, ki je kar uporabna aplikacija naprimer. Je pa webos verjetno na dolgi rok res hitrejši. Pa meni je magic remote super zadeva.
Točno tako, kar je LG nižji razred, mislim, da sta samo še dva slabša modela, je Philips kao višji srednji razred. Philips ima od lanskih modelov samo dva z Edge LED, ostalo je vse direct LED, brez dimminga, kar je najslabše, nima v ponudbi niti enega FALDa.Kar se pa omenjenih tvjev tiče pa a ni lg bolj na dnu njihove ponudbe klasičnih led tvjev philips pa bolj v zgornji sredini?
Oba sta direct LED. Kje si našel, da je Philips Edge LED?Ja sam lg iz linka je direct led med tem ko philips je edge. Fald pa pri tem cenovnem razredu lahko samo sanjamo. Govora je le o 700eur.
v bb imaš trenutno isto ceno, pa vračilo celotne kupnine za soundbar če ga vzameš sočasno s tvjem.dobim ga za 700 €, 65", IPS, Android TV. Je za kaj?
Iščem dobro sliko za ta denar, to je vse.
tale....
Ja? Ne vem kaj te je tu zmotilo. Na prejšnjem TVju sem si sam naredil backlight zato, da je bila stena za tvjem malo osvetljena."Ambilight sem hotel zato, da lahko gledam v temi brez da bi matral oči in je ql."
Ambilight mi nikakor ni moteč, samo nisem pa kupil TVja z ambilight zato, da bi imel občutek večjega TVja ampak zato, da je gledanje v temi bolj prijetno...futuristic, saj Ambilight lahko tudi prilagajaš (imaš v nastavitvah ene 3 ali 4 načine delovanja, če ti je tisti v osnovi moteč).
Zakaj na 8505 seriji ne morem namestiti apple tv aplikacije? Naj bi bila od začetka junija na voljo za vse naprave z androidom:
Philips adds Apple TV+ streaming to its Android smart TVs
Philips yesterday added the Apple TV app, which includes the Apple TV+ streaming platform, to its Android TV models. The telly corp says owners of new 2021-era Philips Android sets will find the Apple TV app pre-installed on the Smart TV home screen. Those with earlier models – running Android...www.homecinemachoice.com
Sem naložiil zadnji update tvja, app-a ne prikaže v play store-u in ne v philips collection. V čem je fora?