Paziti moraš da ni Philips.nič odgovorov, potem pa raje drugače vprašam, na kaj naj v 2021 pazim pri nakupu TV-ja?
Philips samo obvoz.Če je samo Ambilight tista stvar ki je unicum potem prav.Philips je bil pred leti sinonim za kvaliteto, sedaj so jih štanc fabrke prpelale do tega da so ŠROT od TV sprejemnikov.tomi in BojanP , ne iščem presežkov, bolj best buy za okviren znesek. Trenutno imam 10 let starega 40" Samsunga, tako da očitno nisem preveč zahteven. Razmišljal sem o oled, microled, in ne vem kaj, pa me je denarnica po zdravju malo povprašala . Je pa res, da se ne bi rad ukvarjal s kakimi reseti in podobnimi bedarijami. Ampak, glede na to da je navaden IPS zaslon, neki burnin in prisilni screen refresh ne pride v poštev, ne?
Se pravi da imaš izkušnje ali pa nabijaš v prazno, ker ti pač firma ni všeč? Če ljudje kupujejo neke noname televizorje pa preživijo mislim, da tudi Philips ni tako zanič. Ni v špici je pa vsekakor boljši od noname proizvajalcev. Meni dela dobro in mi nudi vse kar potrebujem za tistih par ur buljenja v TV program. Če se pa kaj pokvari pa itak nabavim nekaj novega. Po možnosti spet Philipsa .Philips samo obvoz.Če je samo Ambilight tista stvar ki je unicum potem prav.Philips je bil pred leti sinonim za kvaliteto, sedaj so jih štanc fabrke prpelale do tega da so ŠROT od TV sprejemnikov.
LGeja enakih lastnosti, s priloženo magic telekomando, dobiš še ceneje: https://www.makspro.si/led-tv-lg-65...utm_campaign=ceneje_products&utm_content=pp_3dobim ga za 700 €, 65", IPS, Android TV. Je za kaj?
Iščem dobro sliko za ta denar, to je vse.
tale....
Jaz sem LG menjal prav zaradi tega, ker ni bilo aplikacij. Takrat za T-2. Tak, da pred nakupom obvezno preveri, če obstaja aplikacija za telemach Eon. Sta pa LG in philips nekje tu tu. Sam bi ponovno raje izbral android TV pa ambilight.bpfc , zanimivo, kako pa deluje ta WebOs, je ok? Telemachov Eon dela na njem?
WebOs je najhitrejši, najbolj zanesljiv, uporabniku najbolj prijazen operacjski sistem. EON imaš že naložen, poleg tega pa še cca 700 aplikacij.bpfc , zanimivo, kako pa deluje ta WebOs, je ok? Telemachov Eon dela na njem?