Philips 42PFL8684H vs. 42PFL8404H?

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
To itak.

Poezija pa je gledati tv in barve, ki se razlivajo po svetli steni in nežno končajo nekje v mraku sobe.

Normalno, da so tudi ostale znamke ok in vsaka ima svoje prednosti; tudi Philips jih ima in ena, ki ga še posebej izpostavlja je prav ambilight, ki je zakon.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
To itak.

Poezija pa je gledati tv in barve, ki se razlivajo po svetli steni in nežno končajo nekje v mraku sobe.

Normalno, da so tudi ostale znamke ok in vsaka ima svoje prednosti; tudi Philips jih ima in ena, ki ga še posebej izpostavlja je prav ambilight, ki je zakon.
Verjamem. Meni to bolj malo pomaga. Steno imam široko 160cm oranžne barve, naprej na vsaki pa je panoramska stena (vrata).

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Maiden pravi:
Ne vem če je sploh kaka prednost razen ambilighta. Če po resnici povem, če bi zdaj še enkrat kupoval bi kupil Samsunga. Jaz sem bolj gledav na to da ima DVB-C tuner, kar ga Samsungi zdaj tudi že imajo.
Da ne smetim teme, sem nadaljeval v bolj primerni temi https://www.alter.si/tabla/showflat.php?Cat=0&Number=721149&page=0&vc=#Post721149

Damm, pa sem že mislil, da imam tv izbran
uf-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Maiden pravi:
Rabiš pa pri obeh TVjih DLNA server poglej . Windows Media Player 12 je tudi lahko DLNA server.

samsung ima zraven nek cd, ki ga inštalira na pc in imaš potem nek server. Sem zasledil, da ima ta program neko omejitev (32folderjev), pa še iz mape na disku, moreš kopirat v ta program.
Sam sem potem izbrskal windows media connet 2 (software informer, filefront.com), s katerim pa mu samo poveš katero mapo bi rad šeral s tv-jem. Žal pa še nisem imel priložnosti testirat.

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Kaj zdaj je garancija v SLO za 42PFL8684H ali ne? Nameravam ga kupiti v Big Bang-u.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce ga bos kupil v BigBang-u imas garancijo v vsakem primeru pomoje... Ce ne drugace, pa velja BigBang garancija ... Drug problem je lahko pomoje, ce je kupljen iz kaksnega bolj nezanesljivega vira (nekdo, ki sam uvaza) .....

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Definitivno Philips 42PFL8684H danes nabavil slika - špica.Sem pa pri Telemach-u. Kanali ki so v HD-ju ne moreš verjet kakašna ostrina.Pri iskanju kanalov pa sem moral nastavit državo na Finsko in je špilalo. Ambilight pa bomba čeprav je za tv poševnina od mansarde.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Pri meni je problem ker ambilight nima smisla - stena je oranžna in dolga samo 150cm (na vsaki strani je panoramsko okno). Programe imam itak samo TotalTV + DVB-T. Pomembno mi je pa predvajanje filmov potegnjenih z neta. DLNA deluje že kaj boljše?

Mika me namreč Samsung LE-46B650 za 1000€. Včeraj pa me je znanec na vsak način hotel prepričat da dobiš boljšega LGja od Philipsa serije 8 za manj denarja. Brez ambilight seveda...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men dela 8404 prek dlna in mrežni wd disk. seveda disk lahko andomesti pc z playerjem 11, ki je lahko media server. pač označiš kaj šeraš in dela bp.

lg nikoli ne bo imel t boljšega od philipsa. najLG je večji šrot od skor vsake serije 5, kaj šele 7, da o 8 ne govorimo.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Naj mi zdaj nekdo prosim to razloži, ker mi je vedno manj jasno...

Npr. iz Partisa potegnem 8gb 1080p film in ga shranim na disk na računalniku. Disk imam v skupni rabi. Zanima me ali lahko iz TVja neposredno dostopam do njega, poženem film in si ga ogledam? Konkretno me zanima za zgoraj omenjena TVja.

In drugo vprašanje. Ali na enak način normalno predvaja filme posnete na USB prenosni disk v NTFS?

Kako pa je z zvokom če je v DTS?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za model 47PFL8404H piše tole:
Multimedia Applications:

- Multimedia connections Ethernet-UTP5, USB

- Playback Formats MP3, LPCM, WMA v2 up to v9.2, JPEG Still pictures, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-Programme-stream PAL, WMV9/VC1

- PC network link DLNA 1.0 certified

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kolega ima samsunga led serijo 7, ki ima tudi vgrajen media player, pa ne delajo vsi mkv-ji.
pri enih je težava zvok (dts), pri enih pa sploh noče predvajat.