Citat:
Uporabnik softi pravi:
misi..mal objektivnosti, pa odprte oči.
zoki je lj dal stadion. prostor za množice, za druženje, šport. nateg zadaj naj se razišče.
zoki je dal lj potopne kante. danes se sprehoditi čez center v primerjavi z začetkom 90-ih je ko dan in noč. spet je nekaj anredil za rajo. a je kaj pobasal v žep. dejmo raziskat.
itd...
zdej pa, če je zoki dal raji 100 mio dobrobita in je spotoma vzel 50 mio nagrad, je to zame rugače kot nateg s falconom, patrio, natom, celotnim parlamentom.
te 4 zgodbe zasenčijo po 'nagradah' zokija 100 krat, po profitu za rajo pa...ne vidim nič.
pa ne zagovarjam zokija, se z njegovo zgodbo ne ukvarjam. zame je nekdo, ki je bil ob pravem času na pravem mestu s pravimi vezami.
aja, lahko priemrjamo 20 let prejšnjih županov, njihove stroške in dosežke. lahko celo damo primerjavo s kanglerjem, pa z unim jarcem al kaj je v ajdvovščini, mogoče s šroti..kaj praviš..da o kranjčanu, al tržičanu ne govorimo.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ima pa manj poletov kot je bilo prireditev na stadionu.![]()
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
khem
meni, ki imam otroke, mi pa ni vseeno ali je učiteljiva zadovoljna ali ni. ali se potrudi ali ji "dol visi" ker itak ji vsak zbije par % plače... seveda vsi vi, ki ste studentki oz veliki JJ loverji tega ne kapirate...
ne podpiram stožic zaradi dolgov ki so ostali zadaj. drugače pa rabimo še več "stožic" da se začne kaj premikat.
Malo mešaš državne in mestne projekte. Stadion stoji in deluje, mnogi državni projekti pa so se vlekli leta in leta (nekateri še vedno niso dokončani). Planirali, nadzirali, koordinirali, inšpicirali so jih tisti, ki bodo sedaj stavkali.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Lahko, da se splača vzet puf, da se nekaj dela...samo mamo veliko več stvari za narest, kot pa eno športno dvorano, ki porabe štroma ne prinese nazaj. Cestno infrastrukturo tudi postaviš in potem služiš od nje, isto želežniške tire ali pa zradiš bolnico in študenske domove...
Si prepričan?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
bistvo je da razen gostiln še vedno v središču ni ne trgovin ne kaj drugega. Vse je v BTCju in ostalih centrih!
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
khem
meni, ki imam otroke, mi pa ni vseeno ali je učiteljiva zadovoljna ali ni. ali se potrudi ali ji "dol visi" ker itak ji vsak zbije par % plače... seveda vsi vi, ki ste studentki oz veliki JJ loverji tega ne kapirate...
ne podpiram stožic zaradi dolgov ki so ostali zadaj. drugače pa rabimo še več "stožic" da se začne kaj premikat.
Aja, sedaj pa se bomo bali ennih labilnih ljudi ki zarad -10% ne bojo hoteli opravljati svojega dela kot se zagre???? [cenzura] no mi smo v prejšnji firmi podpisali 30% znižanje plač!!!!! 30% zato, da bi rešili podjetje (ki so ga itak črpali vodilni in svetovalci z raznimi 20.000eur svetovalnimi pogodbami), pa kljub slabi volji tega nismo smeli navzven kazat oz. je bilo pointless - pač tak biznis in stranke. Če kdo ni hotel podpisat pa je lahko šel kamorkoli, je dobil knjižico brez komplikacij. Jaz sem podpisal -30%, potem pa sem itak šel drugam, saj kljub vsemu ni zadostovalo, ker je bla firma že pregloboko v pufih - seveda zaradi dolgoletnih napačnih strateških odločitev vodilnih (oz. stricev iz ozadja).
ŠE nekaj, ma zanima koliko se je POTRUDIL šolnik ko je napredoval po razredih gor in si izplačeval stimulacije, bi morali res delat ko nori in biti zadovoljni z nasmeški na obrazih, če bi se pol toliko potrudili zaradi stimulacije kot pa jamrajo zaradi -10%!
Mater da se je treba bat koliko bojo pa zdaj bogi ljudje slabše delali ker bojo ob 10% ma nagnat jih ven, ker če očitno sam na denar gledajo in taki NIKOLI ne delajo dobro.
Pa Pavijankoviæ s svojimi podložniki (nastavljenimi kot ravnatelji ali drugo vodstvo) terorizira šole in učitelje/ice, ki so s starši skupaj zelo nejevoljni zaradi tega, a tega se pa ne bojiš ane![]()
Kolk Stožic bi pa ti še imel? Koliko neplačanih podizvajalcev bi pa ti še lahko nategnil? Kje bi dobil denar za očitno zgubo delajoče projekte ki nikoli ne bodo povrnili vložka? Kje bi si denar sploh izposojal? Pri Gadafiju? aja ups, ga ni več, no sej pol pa zihr ma kakšen Hugo Chavez na tone zlata.... mogoče še kakšen poševnooki rdečkar?
Fak ej pa ljudje mate dostop do informacij, svobodni ste v razmišljanju, a v glavah pa bolj omejeni kot čreda opranoglavih Severnokorejcev, in žalostno da samo zaradi enga človeka....
Citat:
Jankoviæ mi ni vseč! ni mi všeč njegov sistem dela (mal meni malo tebi pa malo u projekt...) ampak bodimo realni NAREDIL JE NEKAJ! NAREDIL JE štožice. kolikor podizvajalcev so nategnili (khem, zakaj že imamo OZS, katera bi se mogla za člane boriti in poskrbeti da dobijo delo plačano) so. določeni so dobili vse poplačano (se spomnite Leka transporta?)...
ampak DELALO SE JE! delalo se je na veliko!
kaj se sedaj dela?