pezdir o varčevanju

erikson

Guru
25. avg 2007
22.778
6.553
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
poleg 5 svetov, direktorjev itd imamo še agencijo, ki se ukvarja z njimi, komisije, ki jih gledajo itd. si sploh ne morem predstavljat kako bi delovali kot eno, elektor slovenije v državi z pravim inšpekcijskim in kazenskim sistemom.
lej..80 % prihranek na nivoju elektro podjetij. toliko nikoli ne prihranimo s pestrostjo ponudbe, saj, roko na srce, vsak izmed peterice kupuje na istem trgu in prodaja istemu trgu. ampak, ker nimamo 'agencije za malega človeka' imamo marketing ekipo, analitike, direktorje in pezdirja, ki malemu dajo možnost izbire. humano, ne.
Plus zdaj je vsako elektro podjetje za prodajo končnim uporabnikom odprlo še dodatno podjetje (Elektro Ljubljana -> Elektro Energija d.o.o., Elektro Maribor -> Elektro Maribor Energija plus d.o.o., Elektro Celje -> Elektro Celje Energija d.o.o., Elektro Primorska -> E3 d.o.o.).

Samo dodatna nepotrebna birokracija.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
467716-post_slo.gif

Bravo...dojel.
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a si ti prebral sebe.

kapo dol pezdirju ker je zorganiziral javnost k uporu. FAKING OSNOVNOŠOLSKA FACEBOOK KAMPANJA. kapo dol unmu, k bo te parazite spravil v red. pa kako si lahko zadovoljen z igro v peskovniku in hvališ modela, ki je peskovnik odprl. kapo dol unim, k so naredili peskovnik, pripeljal pesek, betoniral, financiral. ne pa unmu, k je trak prerezal.

in pezdir ni naredil nič.
a glavo boš da pa preč unmu, k bo zorganiziral padec parazitov, zakulisnih igric?
Da te spomnim naprej:
- Elektro zgodbo imaš pri pivovarjih
- Kartelni dogovor, podprt z uredbo imaš pri nafti
- Gradbeni lobi
- ….

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
poleg 5 svetov, direktorjev itd imamo še agencijo, ki se ukvarja z njimi, komisije, ki jih gledajo itd. si sploh ne morem predstavljat kako bi delovali kot eno, elektor slovenije v državi z pravim inšpekcijskim in kazenskim sistemom.
lej..80 % prihranek na nivoju elektro podjetij. toliko nikoli ne prihranimo s pestrostjo ponudbe, saj, roko na srce, vsak izmed peterice kupuje na istem trgu in prodaja istemu trgu. ampak, ker nimamo 'agencije za malega človeka' imamo marketing ekipo, analitike, direktorje in pezdirja, ki malemu dajo možnost izbire. humano, ne.
Plus zdaj je vsako elektro podjetje za prodajo končnim uporabnikom odprlo še dodatno podjetje (Elektro Ljubljana -> Elektro Energija d.o.o., Elektro Maribor -> Elektro Maribor Energija plus d.o.o., Elektro Celje -> Elektro Celje Energija d.o.o., Elektro Primorska -> E3 d.o.o.).

Samo dodatna nepotrebna birokracija.

to pa več ne sledim. je pa treba zaposlit nezaposlene in prijatelje, znižat statistiko, pol pa rezat 10 dol vsem.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
467716-post_slo.gif

Bravo...dojel.
zmaga.gif

ker sta dojela, predlagam da primeta za puške in na ulico. začnita pri vzroku, kot ga je navedel sad. da nebosta kapodoladajala vsakemu kekcu, ki je pobegnil ven iz paštete.

aja. če ne bi bil Pezdir politično izbran, bi uspel proti Elektro? ne bi, ker mnogi opozarjajo na napake, pa pristanejo kje?

sad

Guru
24. avg 2007
21.277
9.905
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si ti prebral sebe.

kapo dol pezdirju ker je zorganiziral javnost k uporu. FAKING OSNOVNOŠOLSKA FACEBOOK KAMPANJA. kapo dol unmu, k bo te parazite spravil v red. pa kako si lahko zadovoljen z igro v peskovniku in hvališ modela, ki je peskovnik odprl. kapo dol unim, k so naredili peskovnik, pripeljal pesek, betoniral, financiral. ne pa unmu, k je trak prerezal.

a glavo boš da pa preč unmu, k bo zorganiziral padec parazitov, zakulisnih igric?
Da te spomnim naprej:
- Gradbeni lobi
- ….
Vidim, da si poln idej. Glede na to, da je tako enostavno, zakaj še nisi nič naredil? Če se prav spomnim, si se javno tukaj hvalil, da imaš ne vem kakšne podatke o svinjarijah. Si kaj naredil? Si zorganiziral facebook kampanijo? Ali si zgolj se priključil k prisklednikom ali bil tiho, ker si se bal, da boš dobil čez gobec ali pa metek v glavo?
Lool, brez veze se s tabo pogovarjat, ker vidim, da še vedno nisi razumel poante mrtve pravne države. Vidim pa, da si pravi Slovenec, saj vse kar obvladaš je kritiziranje vsakega, kateri kaj naredi. Itak, ti bi 10x bolje v pol časa. Tudi v tem si pravi Slovenec, gobcanju, pa nič naredit...
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
467716-post_slo.gif

Bravo...dojel.
zmaga.gif
Ja, ampak eni še vedno ne bodo.
grin1.gif

ne žali me. dojemam bolje od večine.
dojel sem, da me obkrožate drobtinčarji, ki vam je pezdir naredil orgazmično potezo, ki je sami nikoli ne bi zmogli. pa čeprav na koncu ni naredil nič ste srečni.
dojemam, da zakulisja ne dojema 90% raje, kar je problem.
dojemam, da dokelr boste taki, bodo igrice igrale nove kroge. razlike v raji so majhne. eni so srečni z drobtinico, drugi se pa zraven še zavedajo, da je drobtinica del kruha, ki ga reže mačeha. posamezniki, ki so redki, pa si upajo pomislit, da bi kruh lahko rezali drugače.

zato smo kjer smo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.277
9.905
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
aja. če ne bi bil Pezdir politično izbran, bi uspel proti Elektro? ne bi, ker mnogi opozarjajo na napake, pa pristanejo kje?
Iskreno povedano jajca ima. Ker sam samo čakam, kdaj bom bral, da je dobil metek v glavo ali pa ga je kakšen avto ''slučajno'' povozil v njegovi pisarni.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si ti prebral sebe.

Da te spomnim naprej:
- Gradbeni lobi
- ….
Vidim, da si poln idej. Glede na to, da je tako enostavno, zakaj še nisi nič naredil? Če se prav spomnim, si se javno tukaj hvalil, da imaš ne vem kakšne podatke o svinjarijah. Si kaj naredil? Si zorganiziral facebook kampanijo? Ali si zgolj se priključil k prisklednikom ali bil tiho, ker si se bal, da boš dobil čez gobec ali pa metek v glavo?
Lool, brez veze se s tabo pogovarjat, ker vidim, da še vedno nisi razumel poante mrtve pravne države. Vidim pa, da si pravi Slovenec, saj vse kar obvladaš je kritiziranje vsakega, kateri kaj naredi. Itak, ti bi 10x bolje v pol časa. Tudi v tem si pravi Slovenec, gobcanju, pa nič naredit...
zmaga.gif

kaj sem naredil ni tvoja stvar. kako dolgo vem, da pravne države ni, ni tvoja stvar. komu sem se pridružil, tudi ni tvoja stvar.

pa slovenec nisem in nikol ne bom.

sad

Guru
24. avg 2007
21.277
9.905
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
467716-post_slo.gif

Bravo...dojel.
zmaga.gif
grin1.gif

dojel sem, da me obkrožate drobtinčarji, ki vam je pezdir naredil orgazmično potezo, ki je sami nikoli ne bi zmogli. pa čeprav na koncu ni naredil nič ste srečni.
dojemam, da dokelr boste taki, bodo igrice igrale nove kroge. razlike v raji so majhne. eni so srečni z drobtinico, drugi se pa zraven še zavedajo, da je drobtinica del kruha, ki ga reže mačeha. posamezniki, ki so redki, pa si upajo pomislit, da bi kruh lahko rezali drugače.

zato smo kjer smo.
Torej nas razsvetli o kruhu? Ali se znaš zgolj hvalit po forumih, kako hude zadeve veš, ampak ne boš nič napisal, a ne? No dej, komaj čakam. Sem dojemljiv, morda me boš pa prepričal z argumenti.

sad

Guru
24. avg 2007
21.277
9.905
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj sem naredil ni tvoja stvar. kako dolgo vem, da pravne države ni, ni tvoja stvar. komu sem se pridružil, tudi ni tvoja stvar.

Super, potem vem dejansko tudi ni moja stvar kaj klobasaš po forumih. Oba zadovoljna, ti v razsvetljenosti, jaz v drobtinčarstvu.
cheer.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Iskreno povedano jajca ima. Ker sam samo čakam, kdaj bom bral, da je dobil metek v glavo ali pa ga je kakšen avto ''slučajno'' povozil v njegovi pisarni.

sistematičen pristop? kot japonske kamikaze. učinek pa cca isti. da tvega svojo glavo..no..jo ne..pa če jo..jo tvega res za korenite spremembe.

drugi martin luther

sad

Guru
24. avg 2007
21.277
9.905
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Super, potem vem dejansko tudi ni moja stvar kaj klobasaš po forumih. Oba zadovoljna, ti v razsvetljenosti, jaz v drobtinčarstvu.
cheer.gif
Ti ni treba bit Slovenec, je dovolj že, da si se navzel slovenskih ''pristnih'' in najbolj pozitivnih lastnosti.
nahrung002.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
467716-post_slo.gif

Bravo...dojel.
zmaga.gif
grin1.gif

zato smo kjer smo.
Torej nas razsvetli o kruhu? Ali se znaš zgolj hvalit po forumih, kako hude zadeve veš, ampak ne boš nič napisal, a ne? No dej, komaj čakam. Sem dojemljiv, morda me boš pa prepričal z argumenti.

a se ti zdim član JU, učitelj, prfoks, mogoče asistent. zuni maš ulico, net imaš, oči imaš, dojemljiv si..just do it. nisem ti ajz tito, da ti dam znanje na pladnju.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

cheer.gif
Ti ni treba bit Slovenec, je dovolj že, da si se navzel slovenskih ''pristnih'' in najbolj pozitivnih lastnosti.
nahrung002.gif

to se že drugače sliši. lahko nazdraviva..če boš ti častil. sem gorenc, ne sam slovenc..navzet, d ane bo pomote.

sad

Guru
24. avg 2007
21.277
9.905
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
to se že drugače sliši. lahko nazdraviva..če boš ti častil. sem gorenc, ne sam slovenc..navzet, d ane bo pomote.
Jeb.iga, žal si izvisel. Nakladačem nekako ne častim. Sploh pa, se ti ne bi rad zameril, da ne boš spet po forumih pisah o hudih svinjarijah o katerih ne moreš pisat.
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Heh sad...vsaka ti čast, pomoje boš prej tole izvedel, kot kaj mafijcu dopovedal..

hysterical-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Še enkrat: Rešitev za SLO gospodarstvo ni dvig LOKALNE POTROŠNJE
Tudi ,,okol ,, Mure si bil pred leti nadpovprečno pameten , pa si poglej resnico danes , za kolk si zgrešil s svojim pametovanjem
tongue-1.gif

....in iz tega seveda sledi da je treba naredit popolnoma obratno , kot praviš ti ,
evil.gif

.
evil.gif