Peugeot motorji

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Tistega partnerja sva šla z našo gledat in od zunaj je avto res lep.

Ko sem pa vrata odpru me je pa vse minilo. Vse zasvinjano z šmirom, polomljeni predali pod stropom, mašina vsa mastna in taka, kot bi imela 300k km, vse nekaj ružilo in piskalo.

Skratka, še ena pot za brez veze.

Drugač imam pa v paci oz. gledam še kangooja, megana grandtour in stilota multiwagon.

Nekaj bomo že, itak ne gori voda, da bi moral že jutri menjati.

Nazadnje urejeno:

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.456
346
83
34
Jaz bi raje vzel Berlinga, nevem zakaj, jih je več na cesti.
smile-1.gif

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1994016
Tega si že gledal? Stari model pa najbrž ne gledaš, glede na to, da hmal pride nov vn.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Ja, cene novih berlingov so res ugodne, samo, da 1.4 bencinarja ni za dobit pa še vso (skoraj) opremo moraš doplačati.

dizl 1.6 HDI Multispace 12.330€.

Razlika v porabi med 1.4 in 16 16V nebi smela biti velika. Razlika v prid dizlu je pa vsaj 2l/100km.

Res težka odločitev.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz mam od decembra 7800 prevoženih, avto sem dobil z 9km po števcu. trenutna povprečna poraba mojega 1.6 HDI 90 KM je 5,8 litra na 100 km, zadnja dva tanka celo na 5,5. bencinca po mojem ne boš vozil pod 8 litrov. samo toliko, v razmislek.
oprema elegance plus ima glede na multispace dodatno mizice na hrbtnih naslonjalih sprednjih sedežev, celotni odbijači v barvi karoserije (multispace ma del odbijača v črni plastiki, kar je za v mesto po mojem bolj idelano), stranski naslonjali na prednjih sedežih, osrednji display s temperaturo (in ne samo uro), zanič clarion radio, zadnja zvočnika nad prtljažnikom (multispace ma predvidena le zvočnika v sprednjih vratih in visokotonca na armaturki) in modubox (zložljivo škatlo) v prtljažniku. meni vse to ni bilo vredno dodatnih 1000 evrov.
hja, če bi se dobil 1.4 bi bil pod 10.000, oziroma tam okrog.
stare zaloge starega modela kangooja pa so verjetno tudi že pošle, glede na to, da sem kar nekaj novih že srečal na cesti.
to pa te razumem ja, glede nakupa novega berlinga, da je 4000 evrov več od proračuna.
jaz sem sicer gledal še dacio logan MCV, a so mi jo vsi odsvetovali.

407

Zelenc'
7. apr 2008
1
0
1
Lep pozdrav vsem v tej temi! Glede nato, da je tukaj kar nekaj lastnikov P 407, bi vas prosil za pomoč oz informacije o in sicer o P 407 2.0 in 2.2 HDi. Namreč sem neodločen ali naj vzamem 2.0 ali 2.2! Zanima me pa kako je z porabo pri obeh in pa z stroški vzdrževanja! Zelo bi vam bil hvaležen za vse vaše informacije
smile-1.gif
!

Podobne teme