Ok, dobra vprašanja. Veliko je še takšnih stvari, pa enostavno ne moreš vsega niti zabeležiti. Že s tem je veliko dela.
Napišem tukaj po spominu:
1. Luči so precej dobre. Ne bom napisal odlične, ker sem imel avto premalo časa, saj ni hudič, da ne bi našel kakšne napake. Vsekakor pa sem bil povsem zadovoljen. Aja, pa sedaj so dnevi dolgi in je za jutranji nočni test bilo treba vstati vsaj ob treh.
2. Nagibanja ni veliko, avto je precej stabilen. Gume so bile zelo dobre (ne me vprašat, katere so bile), to pa zagotovo zelo veliko vpliva na lego. Ne vem pa, če so to čisto serijske gume ali je njihov testni avto kaj bolje podkovan. Mogoče dodam, da sem pri testiranju zaviranja imel občutek, da je hotelo malo potegniti v stran, še vedno pa v mejah normale. Zavira dobro. Skratka odnašanja iz ovinka nisem čutil - vsaj do meje, ki sem jo poskusil. Na teh kratkih testih vsega ne moreš preizkusiti. Rabiš tudi varne pogoje, nismo vsi Alter vozniki, ki rešijo vsakršne težave kot Loeb.
3. Po nekaj urah vožnje nisem imel težav pri sedenju. Celo nasprotno, sedeži so precej čvrsti, z dobrim stranskim oprijemom in tudi zame, ki sem širši, še vedno všečni. Mogoče bi bili lahko malo višji, ampak po prvi nastavitvi, sedeža nisem več premikal, kar je dober znak. Spet napišem - daljše vožnje kot dve uri v enem kosu nisem imel. Volan je odličen in te kar vabi, da ga upravljaš.
4. Pričakoval sem slabšo preglednost. Pa me je kar prijetno presenetil in nisem imel težav. Ima tudi polno asistenčnih sistemov, ki pomagajo.
5. Ne vem, na avtocesti nisem bil. Sem imel namen, pa potem nisem vedel, ali ima vinjeto. Včasih si videl nalepko, sedaj pa ... Si pa predstavljam, da ga pri večjih hitrostih lahko zmanjka. Motor je vendarle 1,2 litrski in nekje se to vseeno čuti.