Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nagibam se k Pezoju RC (175KM), ima kdo ta avto v lasti in pove kakrsnekoli izkusnje? V primerjavi z novim Cliom RS? Katerega bi izbrali? Corsa opc odpade, ker je zanic lega in kičasta, Fiat abarth SS pa ni in ni na spregled...
ravno to bi, igracko, kolikor toliko vreden naslednik R5 turbo. japonca sportnika, ne hvala, ker japonce resuje zgolj 4x4 pogon kar tudi sami priznajo, ker ne znajo narediti podvozja.
fokus
Po želji. Jaz sem vedno hvaležen, da se najdejo dobri ljudje, ki so pripravljeni plačati premijo za nov avto, zato da si jaz potem lahko omislim rabljenega.
Citat: Uporabnik mosseero pravi:
Po želji. Jaz sem vedno hvaležen, da se najdejo dobri ljudje, ki so pripravljeni plačati premijo za nov avto, zato da si jaz potem lahko omislim rabljenega.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.