Kako se nadišavite (deodoranti, parfumi, itd)?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Deo: kristal. Deluje samo na goli kozi, na dlakah ne. To + britje sem zacel prakticirat pred 10+ leti, ko sem videl rezultat old spice & co na majicah, ki so spremenile barvo, potem sem se vprasal kaj ta svinjarija naredi z mojo kozo. Ni pa kristal vsemogocen, jaz jih imam vec in prakticno ves cas s seboj, sploh poleti ga nanesem veckrat dnevno.

After shave: loccitane krema, trenutno cap cedrat.

Toaletne / parfumske vode: vedno nekaj novega, nikoli ne ponovim nakupa, ob vsej ponudbi si vzamem cas, rad raziscem in testiram nove vonje. Trenutno ysl myslf in prada luna rossa ocean.

Navid

Majstr
3. dec 2007
273
266
63
Deo: Borotalco roll-on,
Eau de toilette / parfum: Rabanne Invictus, CK euphoria, Ferragamo Uomo Signature, Joop GO,
After shave: Proraso Green.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.426
1.426
113
Ko folk govori da mu drzi cel dan nek kristal....je to njihovo mnenje. Poznam take. Ampak rezultat je ponavadi nekje med vonjem crkovine in klošarja. Pop kultura holivudskih smrdljivcev jim daje se dodaten zagon. Pit, mekonogi, koks in podobni ne uporabljajo deodoranta. Pol pa picke katerim je mekonogi nor navajajo da "disi" po moskem in dobrem zivljenju. Za prasico Cox je dec rekel da smrdi kot kamijonar...ampak njega to rajca! Pol se pa pejd....

• Haha
Reactions: sajkek

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
V osmih urah dela liter žganja (rekreativni pivec), za malico pa prasica s čebulo. Ne rabiš pod pazduho še tri dni ničesar več, si pa spreman za kakšen ruparjev shod.

• Všeč mi je
Reactions: krko

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Na sreco nimam tezav z vonjem. Oldspice gel na pobrito pazduho bi mi zdrzal tudi 3 dni bp. Da bi mel kosmato pazduho in tiste tarzancke mazal mi je fuj. Parfuma ne uporabljam, ker mi vecina vseka na migreno.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.161
479
83
probal razne bio, eko... deodorante v stiku, pa zdrži morda pol dneva. Tako, da sem nazaj na oldspice...

Parfumov pa sploh ne, še ženski sem "dal prepoved". Peče me v nosu. Moti me.
Prejšni vikend greva v hribe, hodiva za dvema tipoma, 30m vsaj razdalje, pa sem zavohal, da se je en zjutraj na frišno pobril pa očitno fajn nadišavil... :bruh: