Petrol

gringo512

Zelenc'
12. avg 2012
27
0
1
Zjutr se itk vsakemu mudi, hitro grem tankat, napolnem do vrha, uzamem še sok in snickers ter odpeketam na blagajno.
Maestro imam že v roki, da bo ja čimhitreje.
P: Gospod a boste še kakšno kavico ?
Jaz: Ne, hvala.
P: Gospod lejte tole imamo zdej v akciji.
Jaz: Ne, hvala !
P: Gospod a imate našo kartico ?
Jaz: Ne !
P: Gospod, a bi želeli imet našo kartico ?
Jaz: NEEEE ! A lahko prosim že plačam, ker se mi resnično zelo zelo mudi ?
P: Gospod, ja zakaj ste pa slavbe volje že na vse zgodi zjutro ?
Jaz: Natočil sem gorivo, mudi se mi in hočem ŠE DANES plačat in odit !!!!!!
....
....

In to vsakič isto, ko si na volji se nasmeješ, ko pa imaš za sabo 5 ur spanja in se ti MUDI pa j**** ti m*****
evil.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Meni gre to tudi na organ, ampak žal za to ni kriv prodajalec, temveč vodstvo, ki zahteva da se gnjavi vsako stranko z dodatnimi nakupi.

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Ja pa ni ti on kriv, če si malo spal, pa vstal na netapravo nogo, pa mudilo se ti je. On je na oni strani pulta, da prodaja. Več ko bo, boljš bo zanj. Trgovec pač. Pa bi vzel tisto kavo, ki ti jo je prvo ponudil, pa bi mel mir
evil.gif

gringo512

Zelenc'
12. avg 2012
27
0
1
Se pravi logika je naslednja ... zaradi krize mi manj trošijo, oni (banke, petroli, zavarovalnice, štacune, ...) imajo manj prometa in če bodo zdej oni TEČNI bomo mi spet več kupoval ?
hysterical-1.gif

Edini efekt je v tem da naredijo še mene TEČNEGA ker kupim itak tisto kar RABIM in ne tistega kar mi VSILJUJEJO

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
zakaj ne tankaš na hoferju tam ne težijo
evil.gif

Na lokalni pumpi od Petrola, če je taprav za pultom, tud brez besed gre plačilo.
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz sem probal biti tiho na vsa vprašanja, pa so kot računalniki, čakajo na klik lahko do konca sveta.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Ah časi so takšni....tud sam, se ukvarjam s prodajo in pač dodatno ponudiš, če kdo ne želi enostvno reče ne (aja nisem na Petrolu ipd.)
smile-1.gif
....sam tudi to včasih doživim, včasih pa ne....se pa to verjetno dogaja na "privat" Petrolih....na tistih tavelkih kateri so direkt od Petrola jim je verjetno vseeno....drugač pa razumem prodajalce....mu pa tudi najbrž ni v nulo prijetno vsakemu ceu cajt eno in isto.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
@na lokalni ti ne tezijo ker te poznajo. Tam kjer pa nisi redna stranka, si pa za njih potencialni skriti kupec in ti so kar pogosti.
In ce skritemu kupcu ne predstavi vseh ugodnosti, ter ni z njim osladno prijazen jih slisi in mu znizajo nagrado za uspesnost.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Sem imel podobno situacijo skoraj vsakic na pumpi,prov tečni so s tem...

Jaz: 5-ko bi plaču
Prodajalec: A bi še kakšno cokolado al pa osvezilec zraka?
J: Ja pa dej če že talate
P: Sej ne talamo,za kupit je
J: Ja a sm rekel da bi ga kupil?
P: Ne
J: Potem ga očitno ne rabim ane,ampak če jih pa talate bi pa vzel

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.139
14
38
No pobje, sam ce je pa kaksna simpaticna za saltarjem vam pamne gre nc na jetra, se fajn bi blo ce bi razkazala vse vrste zarnic in razlozila zakaj je kaksna fajn!
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Ma na pumpi ponavad kar točno vem kaj iscem, ce je lustna za pogledat se tolk bolš, to je pa to.
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
schumi se strinjam;) takrat nobenga ne moti pa po možnosti še kupi kakšne čokoladke bombone:)

drugače pa pač imajo direktivo za pospeševanje prodaje. bojijo se pa "skritih kupcev"

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pranje možganom zaposlenih in revež pač mora to spraševati, drugače bo ostal še brez službe.

Ameriški sistem prodaje
bonk.gif