KSZ.
A to se sedaj isti/enaki fočkate kot v temi o Hofer pumpah kjer vam rezervirajo na kreditni/plačilni kartici celoten znesek za 3 dni?!
Vse velike petrol pumpe imajo ponavadi samodejni plačilni avtomat, pojdite plačat tja če vas motijo stavničarji, iskalci pekovskih izdelkov, kave za na pot ipd.
Sam tankam v vukojebinah pa še nisem doživel kakšne čakalne vrste. Nazadnje sem sicer komaj prišel do kase in moral odmaknit pire s pulta da sem lahko plačal (lokalci so ravno končali šiht pa so šli na eno pivo, ker je bilo zunaj mraz so se greli pri edinem nadomestku šanka). Me sicer ne moti če nekje 2 min počakam dokler vidim da proces deluje in da ni zastoja zato ker je nekdo "nesposoben".
Torej če se vživim v alteraša in potegnem zakjuček o uporabi tankštel:
- avtomatov za samodejno tankanje&plačevanje nočem uporabljat ker mi rezervirajo za 3 dni več denarja kot sem natankal & ker traja 1 minuto dalj da natočim polni tank (teče počasneje) & ročka se noče zaskočit in jo moram držat ves čas & zakaj bi plačeval enako ceno bencina če moram sam kasirat (na petrolu recimo)
- na kasi nočem plačevat ker so tam stavničarji, mamce z drobižem, iskalci pekovskih izdelkov, ateji z položnicami, mularija ki izbira čigumije ...
- avto na elektriko (ki ne potrebuje obiskov tankštele ker se lahko polni doma) je totalno neuporabna zadeva, kdo bi to sploh kupil?! Neuporabno, bedarija, takoj ukinit!
- peš ali s kolesom se ne vozim ker me boli križ/noge/..., glejte moje probleme v zdravstvenem kotičku!
Summa sumarium: žena mi že 2 tedna ni dala in sem siten, zato je potrebno po alterju odpirat nove teme o vsakodnevnih običajnih prigodah, ki mene spravijo zaradi prvoomenjenega dejstva strašno ob živce!