Petrol trgovine ipd.

Petrol

Petrol d.d.
31. avg 2011
109
22
18
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Zadjič tankal na Petrolu, grem plačat, tam pa kolona enih dvjstih ljudi. Glledam , mislim crknil pos terminal, pa gužva. Malo morgen Model prišel plačat enh desetpoložnic na Petrol. Mi pa čakali. Spolh se ne moreš obrniti in iti na drugo črpalko, ker si že tankal. Se m jim rekel, da me k njimi pač več ne bo.
jezen.gif

Spoštovani,

v kolikor je odprta blagajna bencinskega servisa zasedena s plačevanjem položnic mora drugi prodajalec (če je prisoten na bencinskem servisu) odpreti drugo blagajno in prevzeti vse stranke, ki želijo plačati nakup goriva ali izdelkov iz prodajalne. Enako pravilo velja tudi pri vplačilu športnih stav, kjer imajo vsi bencinski servisi, kjer se običajno vplačuje veliko stav, stavne avtomate, ki so temu namenjeni. Zato bi vas prosili, da nam sporočite kdaj in kje je prišlo do čakalne vrste, da preverimo, zakaj oziroma kako se temu v prihodnje izogniti.

Hvala za razumevanje in lep dan še naprej!

Žiga Fišer
Strateško-korporativno komuniciranje, Petrol

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Bravo Žiga (sodnik?), oba petrola pri amzs imata te probleme, čeprav so v obeh stavni avtomati...

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik Petrol pravi:
Citat:
Zadjič tankal na Petrolu, grem plačat, tam pa kolona enih dvjstih ljudi. Glledam , mislim crknil pos terminal, pa gužva. Malo morgen Model prišel plačat enh desetpoložnic na Petrol. Mi pa čakali. Spolh se ne moreš obrniti in iti na drugo črpalko, ker si že tankal. Se m jim rekel, da me k njimi pač več ne bo.
jezen.gif

Spoštovani,

v kolikor je odprta blagajna bencinskega servisa zasedena s plačevanjem položnic mora drugi prodajalec (če je prisoten na bencinskem servisu) odpreti drugo blagajno in prevzeti vse stranke, ki želijo plačati nakup goriva ali izdelkov iz prodajalne. Enako pravilo velja tudi pri vplačilu športnih stav, kjer imajo vsi bencinski servisi, kjer se običajno vplačuje veliko stav, stavne avtomate, ki so temu namenjeni. Zato bi vas prosili, da nam sporočite kdaj in kje je prišlo do čakalne vrste, da preverimo, zakaj oziroma kako se temu v prihodnje izogniti.

Žiga Fišer

ne-ne-1.gif

Razumem. Samo je popoldan pač delal sam en delavec, ali pa je bil drugi na malici. Manjši bencinski servis.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Petrol pravi:
Citat:
jezen.gif

Spoštovani,

Žiga Fišer
Eno je teorija, drugo pa praksa...

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik Petrol pravi:
Citat:
jezen.gif

Spoštovani,

Žiga Fišer
Eno je teorija, drugo pa praksa...

Se strinjam, Žiga bi rad mal pritisnil na zaposlene, čeprav je nekdo od zaposlenih mogoče ravno na prevzemu robe ali izdaji plina.
Sicer gredo tudi meni te zadeve rahlo na organ zato se, če je le možno poslužujem samopostrežnih avtomatov ali predplačilnih BS brez osebja. Žal slednih v naših koncih ravno ni
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.019
1.932
113
Meni pa se kocine po koncu postavijo vsakic ko mi tiscijo neke cokoladice, ki so glih v akciji. Se posebej na omv so s tem res nadlezni do skrajnosti. Cakam in cakam na hofer pumpo, pa nikak noce v mb prit

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
"Predragi" PETROL,

vmešavanje velikih korporacij v civilne debate navadnih ljudi NE SODI NA FORUM! To je ravno tako ostudno, kot bi se v naše debate vmešavali politiki neposredno.

Imejte vsaj kanček dostojanstva in se takoj odregistrirajte s foruma!

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
In kdo si ti da sodiš na forum in sodiš o tem kdo sodi
13.gif

juris pač
evil.gif

drugače pa ne vem, a imam samo jaz tako srečo ali pa tako čudno izgledam, da bi na nobeni bencinski ne ponudijo ničesar
grims-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik juris pravi:
"Predragi" PETROL,

vmešavanje velikih korporacij v civilne debate navadnih ljudi NE SODI NA FORUM! To je ravno tako ostudno, kot bi se v naše debate vmešavali politiki neposredno.

Imejte vsaj kanček dostojanstva in se takoj odregistrirajte s foruma!
lepo je da velika koorporacija zve da eni ne marajo novosti plačevanja stav/položnic na njihovih servisih. mogoče bo kaj narejeno za večjo kvaliteto.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Meni se je mogoče 2x zgodilo da so kaj ponujali...tankam tedensko, na kakšnih avtocestah mi pa še nikoli niso nič ponudili. Takrat ko pa so, mi pa ni bilo nič vsiljivo...pač to je njihovo delo.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.429
2.784
113
Predlagam blagajno Le gorivo. Prides, tankas, gres. Men se tudi ne da cakat stavarjev, blesavih mamic v nedeljo, ki niso sposobne kupit mleka za cez vikend, burekasev itd.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kdaj boste ugotovili da petrol ne prodaja samo bencina? Kaj ste res vsi taki direktorji ki res nimajo niti sekunde časa počakati v vrsti? Ko grem jaz na bencinsko pa sem tam dokaj pogost gost pač počakam da osebe pred meno uredijo kar pač imajo

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Prides, tankas, gres. Men se tudi ne da cakat stavarjev, blesavih mamic v nedeljo, ki niso sposobne kupit mleka za cez vikend, burekasev itd.

tudi meni ne!

zato tankam na samopostrežni pri Hoferju
wink-1.gif
nobenih čokoladic, piškotov, nalepk in kaj jaz vem kaj še. pa še bencin je cenejši. vedno!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ko bo vse na avtomatih se boste pa čudili zakaj vaših čokoladic in piškotov nihče ne kupuje - kar avtomati nimajo plače!

mr_

Guru
20. sep 2007
9.429
2.784
113
Pac kaksenkrat je 2mac. Na prometnih pumpah, ce ne je cisto OK. Pr nas se se spagetarji naserjejo in je fejst zabasano. Tko da padalci za kruh in mleko, ki zasedajo se plac za tankanje delajo slabo uslugo Petrolu. Je par sto metrov stran OMV.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Je par sto metrov stran OMV.

torej če te moti pač idi tja ker je tebi bolj prijazno to jaz problema ne vidim. Vsi delamo za denar in tudi petrol dela da prodaja čim več stvari ker zaslužek pri litru bencina je pač omejen.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz...očitno nisem edini, ki mu gredo na k**** stavarji...saj ostalo ni tako problematično, če nekdo vzame še hlebec kruha al pa kakšne cigarete

ne6c

Pripravnik
13. mar 2013
40
0
6
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Predlagam blagajno Le gorivo. Prides, tankas, gres. Men se tudi ne da cakat stavarjev, blesavih mamic v nedeljo, ki niso sposobne kupit mleka za cez vikend, burekasev itd.

A nima tudi Petrol na nekaterih pumpah že dolgo časa postavljene samoplačniške avtomate?