Petek 13

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Ne
hysterical-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Fantje, ne se delat norca s petka, 13tega. Men je prej pr faksu šla `cinšpula` v maloro in sm mogu vleko klicat..
frown-1.gif

Meni pa na Fordu kar mašina. Pri 35 kkm. In to ob polpolnoči. Je mela avtovleka obilo dela, da je naložila.

PS: Ford Transit je bil sposojen
grims-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, pr men se je pa za en dan vse skup zamaknilo...

ukradl smo mi torbico z dokumenti. Na srečo, sm mel gsm, tošl in fotkič pr seb... tat je bil celo tok faca, da mi je pustil prenosni disk!! Se vidi, da je bil en šalabajzer...
Matr, sam folk je pa nesramen. Tm sodelujem prostovoljno v gasilski vaji, za vogalom mi pa v skuterja vlamlja!!! nobene olike!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tale petek 13. si bom tudi sam precej zapomnil, sem bil na snemanju ene oddaje, na kateri redno dela naša agencija, ko jim pofotkamo zadevo in ponavadi smo ob pol 10h vsi v sosednjem kafiču, na pivcu, tokrat smo pa vsi pošteno švicali, ker ni bilo posnete niti polovice oddaje ...
redface-1.gif

enkrat to narobe, drugič to, tretjič to, enkrat mešalna miza, enkrat sploh ni snemalo, enkrat animacija zašteka ... sem skoraj začel verjeti v prekletstvo petka 13. pa še kavo sem si polil po tleh tik preden sem šel od doma delat ...
redface-1.gif