Pešpot Fužine-Moste

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
Mogoče kod ve, če res obstaja pešpot, ki povezuje Fužine (oz Zaloško) in industrijsko cono Moste...menda da gre nekje čez tire
confused-1.gif
?

Res bi rabila vedet. Talam alte.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Obstaja, samo je bolj tko tko... hodiš po ter ob tirih (to vsi vemo, kako je to varno), mimo divjih vrtičkarjev... za sprehod je zanimivo, za vsakdanjo hojo pa jaz ne bi prakticiral. Aja, pa pazi na igle...
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
uf tam se mi zbirajo hašisarji in mi v travnik mečejo igle... da o tem da je vsak večer jebačina tam ne govorim...

se pa da pridt peš... za šparovim skladiščem...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Ne vem, če se kdo spomni, v nedograjenem skladišču naprej od špara, tam sem pred leti videl mrtvega človeka.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.975
113
pri taščici
koliko tirov je treba "preletet", po zgornjem zemlejvidu- smo dva lai več ?
Ker vlaki mislim da so kar pogosti, pa tudi ne počasni?
Sicer pa mislim da bi velikokrat prej peš prišel z btc na fužine kot pa z avtom (letališka!!)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prvi..servisni v garaze.
drugi hitri
tretji hitri
cetrti rangirni
mogoce peti rangirni

vlaki so cca hitri, pogosto pa gled ena nekoc..sploh ne

sam sem k mulc redno hodil tam cez..k so se btc delal..in se prej..vcasih x krat na dan.. s kolesom pod roko. vlak sem cakal nekajkrat..manj kot desetkrat.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.975
113
pri taščici
med Fužinami in BTC

Sicer pa bi enkrat probal, pa sem preveč " lesen" za skakanje z biciklom čez tire, za peš mi je pa predaleč! GRem raje okol po kajuhovi.
Ne bi pa imel nič proti, če bi recimo naredili nek "peš nadvoz" čez progo med fužinami in btc, čeprav za to zoki nima namenjenega denarja