Citat:
Uporabnik stieber pravi:
1. Trdil si, da je pentax pokazal več od konkurence. Dokazal sem, da to ni res. Sledijo neki izgovori o razredih.
2. Povedal sem ti, da s canonom in nikonom lahko naredim zadeve, ki jih s pentaxom ne morem. To mojo trditev si označil kot 'buče'. In me celo obtožil, da sem ovca. Ko sem ti dokazal, da imam prav, smo spet brali kopico smešnih izgovorov. 5 aparatov? Ni problema. Kaj praviš o canon 1d seriji z 1,3 cropom? Zdaj so kje že, pri mark III? In samo nikon ima zgolj 4 dslr, ki to zmorejo. Zato 'ovce' uporabljamo rdečo in rumeno robo, saj nam le-ta omogoča, tisto, kar nam recimo pentax ne.
3. Tema in pentax? Ne, hvala. Ta tvrdka nima af modula, ki bi ga jaz želel uporabiti v zares slabi svetlobi.
Na trgu bodo ostali samo tisti dslr ponudniki, ki so sposobni nuditi celovito, zaokroženo ponudbo in pa mogoče kakšen nišni specializiran proizvajalec. In to je to.
A pa ti bereš kar ti jaz pišem.
1.
2. Sem ti takoj povedal, da ja Pentax nima pro robe, in kaj potem? A si pro, mislim, da ne, sem jaz? - Niti približno? In koliko jih je tukaj gor..verjetno da 0. In kaj potem če greš lahko s Porshem 300km/h, kaj toret to pomeni, da kar ni porshe ni nič vredno?? Mah dej rineš v svoje. Jaz ti skušam dopovedati, da ja sej je Canon oh in sploh orgazmičen boli me [censored] kaj vse in z Nikonom v pro svetu nimata konkurence, v vsakem pol-pro, amaterskem in vstopnem razredu pa jo imata in to izredno močno. In ja Canon ni naredil veliko preteklo leto o čemer se pritožuje veliko folka po forumih, Nikon je zmagal z d3 in d300. Canon nič ne pripravlja, vsaj ne govori se veliko o tem. No nekaj se šušlja da bo konec serije EOS (v hecu ali zares) in nekaj povsem novega, medtem ko je Nikon ravnoksar zastavil d3, Sony govori o A700, A500, A200, Pentax o K20d, K200d, Oly ma frišnega in fantastičnega E-3...Pa Canon - 40d, kateri je dober aparat ni pa nekaj revoluconarnega.
Se mi pa ne da več s tabo, če si pač tok rumen v glavi, da ne poštekaš da obstaja še kaj več s čimer bi si še kako lahko pomagal kaj pametnega pofotkati potem ok. Mene boli [censored] kaj držim v rokah in kaj piše na njem, samo da mi dobro služi, nekaterim se gre pa zelo močno tudi za to kaj gor piše in da imajo na voljo objektive po 5000 evrov katerih itak nikoli niti od blizu ne bodo videli
Aja, pa očitno veliko fotkal v temi z Pentaxom nisi. Takoj upam v temo z njim in ti s kakšnim d50/d40 ali 350d/400d in kitom pa bomo videli kdo se bo smejal