Enkrat sem o tem že pisal: 10,5k€ (brez subvencije) za celoten sistem; torej polnjenje (dve priključni cevi), sesalne sonde, revolverka glava, peč s celotnim krmiljenjem (nastavljaš lahko praktično vse kar si izmisliš, cek kup predvidenih kombinacij s solarno, bojlerjem...), dva ogrevalna kroga, ekspanzijska posoda, samodejno odpepeljevanje.... Skratka na peč se priključijo samo še cevi za vodo, gibke cevi za pelete in dimnik - vse črpalke, mešalni venitili itd. so že vključeni
V strošek ni zajeta izdelava zalogovnika, ki pa je itak DIY varianta za 100EUR.
Danes ETA namesto treh sesalnih sond in revolverske glave nudi polža vzdolžno v zalogovniku, kar ceno še nekoliko zniža.
@NAVI-boy: ob naročilu sem naročil še dve 0,5m cevi, ki gresta skozi zid. Cev se na drugo cev poveže na podoben način kot gasilske cevi, samo premer je večji
V strošek ni zajeta izdelava zalogovnika, ki pa je itak DIY varianta za 100EUR.
Danes ETA namesto treh sesalnih sond in revolverske glave nudi polža vzdolžno v zalogovniku, kar ceno še nekoliko zniža.
@NAVI-boy: ob naročilu sem naročil še dve 0,5m cevi, ki gresta skozi zid. Cev se na drugo cev poveže na podoben način kot gasilske cevi, samo premer je večji