Pedro opeka z Madagaskarja

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, evo. Kdor se tega drži, se sicer ne bo pripenjal s pasom, ampak ker se tudi vozil ne bo. Če pa folk iz tega ven vzame samo tisto o nepripenjanju in samo to udejanja, je potem problem. Ampak cerkev tu pač ni kriva.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Cerkev je kriva idiotizma (isto moj hipotetični nauk). Če je potrebno samo eno gumico/pas nataknit za veliko bolj varen seks/vožnjo, moraš bit precej prismuknjen, da prepoveduješ celotno (sicer precej koristno) aktivnost, še bolj prismuknjen pa, da to upoštevaš. Ker gumica sama po sebi nima nobenih negativnih posledic za nerojevanje lačnih otrok in neširjenje spolnih bolezni (prav nasprotno), cerkev jo pa izrecno prepoveduje, vidimo, da nerojevanje lačnih otrok in neširjenje spolnih bolezni nista primarna skrb cerkve.

Ampak okej, gremo po tvoje. Če cerkev ni kriva za rojevanje otrok, ki so potem lačni, ker ljudje selektivno upoštevajo njene zapovedi (seks da, kontracepcija ne), je pa tudi po tvojem kriteriju tega vsaj sokriva v situacijah, ko se dosledno upošteva cerkvene zapovedi. Npr. zelo revna verna ženska, ki je posiljena in ne jemlje KT, ker cerkev prepoveduje, ne gre vzet "after" tabletke, ker cerkev prepoveduje, še splava ne naredi, ker cerkev prepoveduje. To je pa precej očitno posledica neumnih zapovedi. Se pa strinjam, da cerkev ni kriva, da so ljudje tako neumni, da jih sploh upoštevajo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.065
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Misliš da črni nimajo kondomov zaradi vere? Sem mislil da si pameten, pa očitno temu ni tako, saj skoraj vsak črnc verjame v monotistične vere, prav tako hodi v bolnišnico,temveč šele takrat ko vrač ne naredi čisto nič. Dokler bo imela taka država kot je JAR predsednika človeka kater podpira posilstva saj naj bi se tako rešili AIDSa potem veš kje so tile temnopolti! Kljub prevzemu ( bele ) vere in zdravstva so oni z eno nogo še vedno tradicionalisti!
Zato pa je edima celina katera stagnira!

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.574
5.138
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Jaz sem dokumentarec videl pa ne vem zakaj bi to sploh moralo dobiti kakšno nagrado, to je dokazni material za mednarodno kazensko sodišče. Nerodno je edino, da je sodišče v Rimu
evil.gif
Seveda, genialec Snecer ve, da je črncem prepovedano pri hišah zgraditi tudi ceste. Moraš narediti kot švicarji brez cest, potem ni za na sodišče.
Moram priznati, da si res budalo. Ni ti pomoči. Kar ni CK odobril, zate ne bo nikoli nič vredno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj ne razumeš v čem je poanta. Človek jim pomaga samo z enim namenom, da jih katolibanizira. A se tebi zdi normalno, da potem domorodci prisegajo na neko izraelsko zadevo?

Skratka pomoč ima veliko računico, to se vse počne iz koristoljubja.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Butast predpis je butast, če ga upoštevajo milijoni ljudi, in enako butast, če ga ne upošteva nihče. Ne zanima me, zaradi česar (in koliko) črni trenutno ne uporabljajo kontracepcije. Če se bodo rešili svojih zdajnšnjih butastih načel glede kontracepcije in prevzeli butasta načela RKC glede kontracepcije (kdor jih še pač ni), jim to ne bo veliko pomagalo (bo pač slabše, kot bi bilo, če bi se ravnali po medicini in znanosti).

Folk pa opran do amena. Če potegnem vzporednico z vero in rečem, da sem za varnost s prepovedjo uporabe varnostnih pasov, folk začne iskat načine, da bi me zagovarjal, ker prepovedujem tudi vožnjo nasploh, namesto da bi se vprašal, zakaj za vraga sem proti varnostnim pasovom.
bonk.gif

Sem tudi za varnost, ampak proti gas maskam in padalom. Pač ne hodite tja, kjer so strupeni plini, in se ne prevažajte z letali. Verniki: "Same dobre ideje."
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Po rkc se tudi posiljevati ne sme...seveda pa lahko posili nevernik...saj ne pravim, da je rkc koncept idealen, hočem povedati, da ni ustrezno, da se ven iz konteksta jemlje en sam element in se ga potem demonizira.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Edino, kar se spomnim, da sem v Bibliji prebral o posilstvih, je to, da se moraš, če že posiliš žensko, z njo poročiti in nekomu plačati neke srebrnike. Me pa seveda zanima, kaj poleg tega RKC še pravi glede posilstev, lahko prilepiš, me zanima. Nevernik ne more bit prepričan, da bo lahko nekaznovano posiljeval, ker obstajajo zakoni. To so tiste stvari, zaradi kršenja katerih si dejansko občasno kaznovan, ko si živ, ne kao po smrti.

Ker ženska ne more kontrolirati, ali bo posiljena ali ne, ta del ni odvisen od nje, niti od njene vere. Od nje je odvisno, ali bo potem verjela, da je med oblaki en striček, katerega volja je, da mora tega otroka od posilstva roditi, tudi če ga ne more preživljati, ker je najbolj pomembno to, da sta kontracepcija in splav prepovedana ter da se ne posega po njiju. In to ne, da ni idealno, ampak samo trčeno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj te moti pri tem?

Ker je posledica njegovega "dobrega dela" pokristjanjevanje in s tem zasužnjevanje avtohtonega prebivalstva.

Kaj pa ima Madagaskar z nekim Judom.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Očitno da naši režiserji niso med sabo sposobni spoznati kvalitete, ki jo priznava svet.
Verjetno so se bolj kot dolgočasili, prestrašili, da bi dosegel nekje zunaj kak uspeh in ga je bolje že doma ustaviti. Ne vem, če je žirant običajni gledalec, da med filmom, ki mu ni všeč zapusti dvorano. Nekako se delovnega mesta ne zapušča samo zato, ker ti je dolgčas ali ti ni všeč. Najprej daš odpoved, pretrpiš odpovedni rok in potem greš. Mladci se nekako tega ne zavedajo in mislijo, da so zvezde, še preden v resnici so.
Sicer pa, Slovenec - Slovencu grobar.

Jaz sem dokumentarec videl pa ne vem zakaj bi to sploh moralo dobiti kakšno nagrado, to je dokazni material za mednarodno kazensko sodišče. Nerodno je edino, da je sodišče v Rimu
evil.gif

Če pa ti nisi
stupid-1.gif

bonk.gif
bebo

I

Izbrisan uporabnik #488

Za lepimi in dobrimi deli se skrivajo grozljivi rezultati.

Nove temne ovčice. V zameno za kruh, dosmrtna zvestoba križu.

Zločin.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pokristjevanje je samo uvertura v nekaj drugega...

Na hitro je vatikanski rotvajler interveniral v južni Ameriki, ko je izvedel, da se prebivalstvo vrača k svojim starim božanstvom...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.145
11.228
113
ti pa si zabitek... pedro svojo dobrodelnost sploh ne pogojuje z RKC..ampak ti to tako ali tako veš, kajneda. Ded nesebično pomaga ubogim da se lahko šolajo itd...sicer pa ni edini na Madagaskarju, ki to počne..je pa res, da nam tukaj v tem še bolj fuckedup svetu (sej tam je tudi precej fuckedup) tega ne razumemo. Znajo pa eni obsojat. snecer prvak v tem. Tepec.

I

Izbrisan uporabnik #488

Odmisli RKC in pokristjanjevanje pa je človek takoj za Nobelovo.

Tako pa ne, saj uničuje ljudstvo, ker ga je pkristjanil, tudi to je dejstvo.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.830
854
113
toti Maribor
Samo eni že imate pa paranojo na RKC. Mislim, da se Opeki nima kaj očitat glede dobrodelnosti. Je človek na mestu in to, da je član RKC-ja nima nobene zveze z njegovim delom.