I
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bizi, Pedro ali Peter je 100% Slovenec, drgč mi je pa vseeno kdor predlaga, očitno tudi Jakič spoznava svoje zmote in bo postal celo čln RKC.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tja ga je poslala Cerkev, ni šel sam, očitno ne bo uvidel razlike.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pokristjevanje je samo uvertura v nekaj drugega...
Na hitro je vatikanski rotvajler interveniral v južni Ameriki, ko je izvedel, da se prebivalstvo vrača k svojim starim božanstvom...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hja no, za Mater Terezo se je izkazalo, da ni bilo vse tako lepo, kot so prikazovali...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po tvoje najbolje, če se prepove karitas?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hja no, za Mater Terezo se je izkazalo, da ni bilo vse tako lepo, kot so prikazovali...
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nič me ne moti.
Zakaj vidva predvidevata, da me kaj moti?Vaju jaz mogoče motim?
Samo hotel sem videt odzive različnih uporabnikov na to novico, predvsem tistih strankarskih.
Kajti Opeko za Nobelovo nagrado predlaga komunajzer Roman Jakič iz stranke Pozitivna Slovenija.
http://www.delo.si/druzba/panorama/jakic-predlaga-pedra-opeko-za-nobelovo-nagrado-za-mir.html
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pokristjevanje je samo uvertura v nekaj drugega...
Na hitro je vatikanski rotvajler interveniral v južni Ameriki, ko je izvedel, da se prebivalstvo vrača k svojim starim božanstvom...
Aja, k operjeni kači Quetzalcoatl oz bogu kolibriju Huitzilopochtliju??? Totalno kul!!! Pa če boš đel tja kot turist, da mogoče žrtvujejo bogu dežja Tlalocu...okej, hecam se, to so stara božanstva srednje, ne južne amerike, lahko si miren.
Ker je v govoru ob prejetju Nobelove nagrade za mir izjavila, da je največje zlo človeštva splav. Ker je sprejemala denar diktatorjev (Jean-Claude Duvalier) in goljufov (Charles Keating -Tereza po tem, ko je bil Keating obsojen zaradi goljufije tisočih Britancev, ni želela vrniti denarja njegovim žrtvam). Ker je zagovarjala načelo, da je trpljenje dobro. In zato, ker je večino svojega denarja namenila za širjenje svojih misijonov, kjer pa so nato vladali grozni pogoji.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Osvežite mi malo spomin prosim. Zakaj že Mati Tereza ni več primerna za svetnico?
Še enkrat - in? Opeka pomaga nekaj tisoč ljudem, financira šole, bolnišnice itd. Vatikanu bolj kot ne visi dol za njega, ker človek prosijači za denar po Evropi, medtem ko Vatikan obrača milijone. Seveda bo z večjo medijsko izpostavljenostjo tudi Vatikan pričel flancati, kako so ga podpirali itd, vendar v njegovi knjigi dokaj nedvoumno pove, da so misijonarji postavljeni na stranski tir, ker Vatikan od njih nima nič, zgolj izgubo.Citat:
Uporabnik Snecer pravi: