Pecnit eno prek interneta - FB, Netlog, Alter,itd.

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Tomi, ni ti več za bit samski. Jaz vem to
evil.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Dotka, čisto resno vprašanje: poznaš Sloveneta, poznaš Trusta ? Osebno? Ker, kaj pa, če sta oba kot Clooney al pa Pitt? Hipotetično, seveda ... seveda pa ni nič narobe, če prešaltaš na bejbe ...
evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
OFF

Si včeraj okrog 17h bil na bencinski v Dobrenju?
tongue-1.gif

Nisem
wink-1.gif

Kaki piknik bi bil cool, tam proti koncu avgusta, ko se nekak vsi vrnemo z dopustov
wink-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
sej men je paul walker bl sexy k brad pitt...zato sm njega napisala
evil.gif
pa če vaša piki prešalta na bejbe tipi odpadejo

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Dvomim, da je razumel ??
grims-1.gif

Nekam veliko časa je že preteklo, pa še nič ne ribari ... aja, mogoče pa jo je zasul z ZS ji ...
Slovenet, nč ne poveš, da poznaš Dotico !!!
10.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Severna faca od kdaj se moram pa h teb k spovedi hodit
confused-1.gif
Prvič si moški, tem se ne mislim spovedovat, drugič iščem tist obroček, s katerim naj bi me ena pocahnala, da moram k njej hodit k spovedi, pa ga ne najdem ne na levi ne na desni roki. Torej zaenkrat se mi še ni treba spovedovat, no vsaj tko kaže, če ma pa katera kak papir, ki dokazuje nasprotno se naj pa javi.
Za razliko od tebe ma Piki vsaj teoretične šanse, da si pridobi pravico, da me spoveduje. Za praktične se bo mogla pa še en mal pomatrat, a ne Piki
wink-1.gif

@Piki: Daj prosim poteš firbc od Severne face, pa nalimi tistih 100 al 200 PM-jčkov, kjer sem ti poetsko izlil vsa svoja čustva.

@Ovca: Na zvezdnike iz sveta showbiznisa se ne spoznam preveč posebej na tiste moškega spola ne, tako da te prosim za podrobno predstavitev Paula Walkerja. Sicer zaidem kdaj pa kdaj v kino, vendar tja grem gledat film ne pa tipov, ki igrajo v filmih. No dobr kako seksi igralko se le splača pogledat.

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Za razliko od tebe ma Piki vsaj teoretične šanse, da si pridobi pravico, da me spoveduje. Za praktične se bo mogla pa še en mal pomatrat, a ne Piki
wink-1.gif

pa ne me jebat nooo
hysterical-1.gif