Pecnit eno prek interneta - FB, Netlog, Alter,itd.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
glej vedo sem da se boš ti oglasla
roza.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Ti ne veš kje se zadržujejo
smile-1.gif

Dejt scena (tu MB + okoliš) je sranje. Na floridi sem šel na dejt čas posla, slovenci? Tu rečes eni za dejt,
pa misli da jo hočeš napit, v rit nažgat, oropat, pa da še bo mogla zjutaj bajto spucat.

Če greš na dejt še to ne pomeni da hočeš z nekom bit skupaj, ampak imas mešane občutke in bi pač nekoga spoznal bližje,...

Balkanci ko balkanci...

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
tako je
zmaga.gif

noben mobitel nima dovolj širokega kota, da bi na tako razdaljo zajel alterjevke...
evil.gif

Kak je pa tale hudobna, ne! Sam smešna
hysterical-1.gif

Ja, drgač pa se js tut strinjam, s tem kar si v svojem zadnjem postu napisu, malcomX. Pr nas je folk še vedno nasplošno ful zaprt, kar se še posebi pol opazi pr zmenkih, pa takih zadevah.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
haha Prav vedla sem, da se bo našu nekdo, ki bo to reku.
Konec koncev pa ja. Nwm zakaj ne bi šla z nekom na pijačo, ki mi je vsaj malo zanimiv ali pa simpatičen...

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ma sej, da ne boš mislu, tut tipi eni znajo taaaaak okolišit, da adijo ne. Se mi zdi, da se direktnost kr nasplošno pogreša povsod, vsaj js jo. Mi gre blazno na živce, ko mi nekdo začne v celofan zavijat, pa okolišit, kot da se da dejstva spremenit
bonk.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Jah, odvisn na kake punce naletiš. Ene majo ful rade, da jim vse v celofan zavijaš. Ene mamo pa pač raje, da ste tipi direktni. Osebno mi je miljonkrat boljši prvi vtis recimo, da pride tip do mene pa reče enostavno, da sem mu zdim zanimiva, simpatična,karkoli že, pa da bi šel na pjačo al pa karkoli. Vsaj vidim, da je tip samozavestn, pa da se ne boji probat. Ne pa, ko je kdaj kdo pršu s kakim glupim izpadom: ''ej, moj kolega tamle, un v modri majici, je reku, če greš mal tja..'' In pol pogledaš tistga njegovga kolega, ki se skriva za gruču frendov, ki se režijo ko pečeni mački
bonk.gif
to se lahk sam smejiš...
Je pa obratno včasih finta, ko gre punca do tipa, pa kak tip vzame to kot osebni napad
hysterical-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Samo direktnost je tudi da ti nekdo reče: v zadnjem letu si se mi pa ogojila..... ali pa: tečna si ker ne zmoreš biti 5 sekund tiho..... zmoreš? Ali je direktnost kul samo ko te nekdo hvali podolgem in počez?
smile-1.gif

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Če pa kaki kaj direkt poveš si pa packa, baraba al pa potrebnež. Pol se pa čudte, če se gre ma okrog ovinka, pa včasih je to se malce bolj zabavno
wink-1.gif

Točno tako, če si direktn jim ne paše, če si premalo direktn jim pa spet ne paše
smile-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Samo direktnost je tudi da ti nekdo reče: v zadnjem letu si se mi pa ogojila..... ali pa: tečna si ker ne zmoreš biti 5 sekund tiho..... zmoreš? Ali je direktnost kul samo ko te nekdo hvali podolgem in počez?
smile-1.gif

Ja ok, če si človk pač tak misli, hvalabogu, da pove!
cheer.gif
) in pol to že meji na prilizovanje in kako hinavščino ponavadi, kar mi pa obrača želodec pri folku. Tak da se sploh ne branim, da mi kdo reče, da sm se zredila al pa kej...jebiga, se mu pač tk zdi...