pearly penile papules

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Jaz jih imam in me ne motijo. Sicer so večje kot te na sliki in v večjem številu.

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Jaz imam pa tako navado, da ne objavljam svojih slik na internetu zato, da mi bo kdo verjel da sem ženska
wink-1.gif

neovo

Zelenc'
17. okt 2008
1
0
1
Sem teden po operaciji in lahko recem, da je celjenje po laserju zelo hitro in povsem brez bolecin. Tudi sama operacija je povsem neboleca, razen injekcije, ki je zal neizogibna. Po operaciji je potrebna nega za preprecevanje infekcije in za boljse celjenje ran. Tezko recem ali je laser ucinkovit ali ne. Vsekakor ne vidim nobenih sledov pearly-penile-papules, ki sem jih imel v vecji kolicini kot je vidno na fotografiji in tudi nobenih brazgotin ne vidim. Menim, da operacija lahko pomaga pri samozavesti, je pa povsem odvisno od tega koliko te moti. Naj samo omenim, da nevem kateri dermatolog dela z laserjem, ker vecinoma bolj delajo z tekocim dusikom, ki je bolj bolec in bistveno manj zanesljiv. Plasticna kirurgija je tista, ki naj bi se ukvarjala s tem, a zal je zelo tezko najti nekoga v Sloveniji, ki se bo lotil tega problema. Po dolgem iskanju sem nasel nekoga v Ljubljani. Cena posega je povsem ugodna (130€) in tudi osebje je zelo prijazno. Za zakljucek lahko recem,da mi ni zal in bi se ponovno odlocil za poseg na isti kliniki.

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Na prvi sliki najprej sploh nisem opazla kaj je problem...tko da jst vem da tega ne bi opazla, razn če bi se res podala v raziskovanje...tisto kar je pa na 2. sliki je pa za bruhat...men bi se obrnilo...zgleda kot razcvtela moška stvar...v takem primeru bi si jst, če bi bla na mestu človeka s to zadevo, dala vse skup odstrant, ker je stvar ogabna...prepričana sem da bi taka stvar motila večino žensk...

...pa če sm povedala še tok grdo...tko bi povedala vsaka(al pa skor vsaka), samo da bi mogoče malce olepšala, jst ne vidim kako...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Neje pretiravi, nooo. Kaj če ima tvoj tipo kaj takega, kaj pa moreš. Saj si je šou odstranit pikice, cele 'inštalacije' si pa nemre prekostruirat dat
grin1.gif

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Neje pretiravi, nooo. Kaj če ima tvoj tipo kaj takega, kaj pa moreš. Saj si je šou odstranit pikice, cele 'inštalacije' si pa nemre prekostruirat dat
grin1.gif

Če bi mel moj tip kaj takega bi si mogu dat to nujno odstranit ali pa ne bi bil moj tip...(govorim za 2. sliko)

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
No, samo da si ti zadovoljen. Z dušikom tudi to odstranjujejo? A si zihr? A to tko kt bradavice, da si potem ves v mehurjih?
A je to nalezljivo al' si dal odstranit z estetskega vidika?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik madam_orange pravi:
Na prvi sliki najprej sploh nisem opazla kaj je problem...tko da jst vem da tega ne bi opazla, razn če bi se res podala v raziskovanje...tisto kar je pa na 2. sliki je pa za bruhat...men bi se obrnilo...zgleda kot razcvtela moška stvar...v takem primeru bi si jst, če bi bla na mestu človeka s to zadevo, dala vse skup odstrant, ker je stvar ogabna...prepričana sem da bi taka stvar motila večino žensk...

...pa če sm povedala še tok grdo...tko bi povedala vsaka(al pa skor vsaka), samo da bi mogoče malce olepšala, jst ne vidim kako...

sm se jaz pokukal v to temo. prva slika, se mi ni zdelo nic narobe. druga slika...
uf-1.gif

jaz bi si s smirgl papirom to dol scohal, ce bi kaj takega mel.
13.gif

ce ma kdo tak, hitro na plastiko
crazy1.gif