Sem teden po operaciji in lahko recem, da je celjenje po laserju zelo hitro in povsem brez bolecin. Tudi sama operacija je povsem neboleca, razen injekcije, ki je zal neizogibna. Po operaciji je potrebna nega za preprecevanje infekcije in za boljse celjenje ran. Tezko recem ali je laser ucinkovit ali ne. Vsekakor ne vidim nobenih sledov pearly-penile-papules, ki sem jih imel v vecji kolicini kot je vidno na fotografiji in tudi nobenih brazgotin ne vidim. Menim, da operacija lahko pomaga pri samozavesti, je pa povsem odvisno od tega koliko te moti. Naj samo omenim, da nevem kateri dermatolog dela z laserjem, ker vecinoma bolj delajo z tekocim dusikom, ki je bolj bolec in bistveno manj zanesljiv. Plasticna kirurgija je tista, ki naj bi se ukvarjala s tem, a zal je zelo tezko najti nekoga v Sloveniji, ki se bo lotil tega problema. Po dolgem iskanju sem nasel nekoga v Ljubljani. Cena posega je povsem ugodna (130€) in tudi osebje je zelo prijazno. Za zakljucek lahko recem,da mi ni zal in bi se ponovno odlocil za poseg na isti kliniki.