pearly penile papules

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ne ga srat. Izgleda si zakompleksan malo glede tega. Najd si zensko najprej pa bos videl da to nobene ne moti, kot tebe nebi smelo motiti ce njena frača ni taka kot v filmu.

LP

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Citat:
Uporabnik deejay2 pravi:
Floki od kje ti pa podatek, da se rade ponovijo? To da si das odstranit niti ni neprijetno. Sem bral od nekaterih, ki so si jih dali odstranit, da jih ni nic bolelo. Saj ti namazejo prej z anestetikom in bojda nic ne boli oz. bolj malo.

Jah sej ce mas tok mejhne kot na tej fotki tud mene ne bi motile. Ce jih mas pa vec in vecje te pa moti.

za tole ponavljanje nebi ravno dal roke v ogenj ker je že precej časa od kar sem " dermatologijo" bral,sicer pa lahko greš na pregled in ti bo dohtar hitro povedal kako je s tem

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
no lih tko hude kot je grube prilimal ni, je pa dost da me moti.
@floki sem bil pri dermatologu ja. Rekel je, da ima 1-2 priblizno na mesec, ki jim lasersko odstrani. Nekje sem sicer bral, da naj bi se lahko ponovili, spet drugi zatrjujejo, da se ne in tud bral sem od nekaterih, da je minilo ze leto od laserskega tretmaja in je se zmeraj vse ok.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Če bi jst mel kej tazga na tej sliki, bi se tut mal sekiru...

http://www.penis-website.com/images/pearly2.jpg

Verjetno bi si dal tudi odstranit. Kej takšnega na prvi sliki me pa nebi pretirano motilo.

Te so pa res grde
tongue-1.gif

Ma nevem, æuna ko æuna. Pomoje na slikah to malo hujse izgleda kot realno.

LP

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ne ga srat. Izgleda si zakompleksan malo glede tega. Najd si zensko najprej pa bos videl da to nobene ne moti, kot tebe nebi smelo motiti ce njena frača ni taka kot v filmu.

aplauz.gif
točno tako...nobena normalna ženska se ne bo s tem obremenjevala, ČE bo sploh opazila....

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
O to pa je že pravi jurček
grin1.gif

On topic/ jaz predlagam, da si porihtaš, se boš sam bolje počutil, če pa si ne boš, te bo pa skoz žrlo.

Nazadnje urejeno:

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Da ne boš mislu da laser ne pusti nobene sledi za sabo... lahko po posegu še bl čudn zgleda k prej, razne brazgotince, zatrdela koža itd.

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
Kako to ves? Seveda je moznost, da ni vse povsem 100% super, ampak sem prebral od kar nekaj ljudi, ki so sli na ta tretma, da je sedaj vse ok in so precej bolj sedaj zadovoljni kot so bili prej.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Potem verjetno nisi pravi. Enak avatar kot ga imaš ti je uporabljal eden izmed mojih bivših/izgubljenih sošolcev. Ampak če ti "Pero" ne pomeni nič potem verjetno nisi on. Pozabi.
grin1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Ej,sem moral it pogledat kdo je odprl temo.....za trenutek se mi je zdelo kot,da si po tiču na fotki spoznal sošolca.
grin1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Avatar je bil isti, pod definicijo spola je pa tudi anvedeno amater in ne amaterka. Sicer pa kot je v navadi tukaj: "Daj sliko, da vidimo če si res!".
hysterical-1.gif