pearly penile papules

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
A jih ima kdo od vas? Zgledajo recimo takole klik ..ampak tukej so se zelo majhne. Si je mogoce dal to kdo ze odstranit z laserjem? Vem, da sta pri nas dva dermatologa, ki jih odstranjujeta. Tudi sam razmisljam o tem in me zanima ce ima kdo ze izkusnje z lasersko terapijo. V literaturi se sicer navaja, da jih ima od 8-48% moskih po svetu, ceprav meni se zdi to kar previsoka cifra.

Nazadnje urejeno:

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
ne vem ne-jaz jih nimam samo čeglih bi jih mel si jih nebi dol šau rezat z laserjem! Alo z LASERJEM po mojem ...
ne-ne-1.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
če te ne moti, res ne vem zakaj bi šel ... edino če misliš, da bo laser kako spremenil velikost

ares: nimam pojma, če zvonijo, naj lastnik pove
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Prvič vidim tole. Pomoje najbolje, da greš k dermatologu pa ti bo on svetoval. Ali pa se obrni na kakšen zdravniški forum. Jest bi si dal tole pomoje odstranit.
smile-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ni nalezljivo, če pa je tip res tako nečimrn, da bi ga izpostavljal laserju, pa kr veselo.
crazy1.gif

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
Jah u bistvu so vecje kot na sliki. Zato je toliko motece. Tukaj na sliki so se nekoliko manjse.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Trenje stari, trenje
grims-1.gif

V bistvu tudi jaz ne bi pustil da bi mi tam kaj z laserjem čaral. Kaj pa če kihne
uf-1.gif

Kakšni mladi zdravnici, pa ti bo povedala

p.s. & off: zdaj sem se spomnil na nek filmcek, kjer so si modeli v Aziji dali všiti pod kožo penisa plastične kroglice. Mogoče bi blo dobro probat to nardit
grims-1.gif

Vse za večji užitek žensk
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Citat:
Uporabnik deejay2 pravi:
To naj bi bile zleze.

ravno to sicer pa niso nič nevarne, lahko se odstranijo vendar se rade ponovijo, o tem ali si jih odstanit b moral pa dobro razmislit po moje zna biti zeloooo neprijetno
sprasujem se.gif

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
Floki od kje ti pa podatek, da se rade ponovijo? To da si das odstranit niti ni neprijetno. Sem bral od nekaterih, ki so si jih dali odstranit, da jih ni nic bolelo. Saj ti namazejo prej z anestetikom in bojda nic ne boli oz. bolj malo.

Jah sej ce mas tok mejhne kot na tej fotki tud mene ne bi motile. Ce jih mas pa vec in vecje te pa moti.