Paypal

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Mi lahko kdo napiše, kako lahko zamenjam kartici na paypal računu? Npr. iz MC na Viso?
confused-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.918
661
113
My account -> Profile -> Add/Edit credit card

Potem pa tukaj dodaš/odstraniš ali nastaviš drugo kot privzeto.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Najlepša hvala za odgovor, sam nisem bil prepričan za Add/Edit credit card, ker ne želim izbrisat računa, pa sem raje povprašal.
Lep dan

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mi lahko kdo razloži tole, da na Viso lahko daš denar, na MasterCard pa ne?

ker sem ravno se logiral na neko spletno stran, kjer lahko recimo prodajaš fotografije, oni pa ti nakazujejo denar na PayPal account. pa me zdaj zanima, kako bi lahko fizično prišel do tega denarja - ker do sedaj sem slišal samo, da PayPal denarja ne moreš koristiti fizično, se pravi, da bi si denar prenesel na TRR oz. v žep, po domače. z Viso se to da?

upam, da sem vsaj malo razumljiv ...
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.918
661
113
Jaz Viso se to da.
V kolikor so mesečni prilivi na Visa kartico večji od odlivov, lahko na banki zahtevaš, da ti dajo razliko na TRR.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.918
661
113
Ja lahko jih imaš več. Trgajo ti iz tiste ki je nastavljena kot primarna.

xyxx

Pripravnik
27. sep 2007
40
0
6
Edino pri prenosu paypal->visa je provizija mislim da 2-3€ / transakcijo

bleki

Zelenc'
14. jan 2012
22
0
1
zdravo

no da še jst uporabim odprto temo, mene pa zanima ali je možno ustvariti paypla račun brez kartice visa ali mastrcard in ali se da nakazovat potem pač koliko hočeš iz banke ali pa sam prek interneta doma?
če je že kdo počel lahko tudi napise kaksne so provizije pri takšnem nakazovanju.

lp

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Citat:
Uporabnik bleki pravi:
zdravo

no da še jst uporabim odprto temo, mene pa zanima ali je možno ustvariti paypla račun brez kartice visa ali mastrcard in ali se da nakazovat potem pač koliko hočeš iz banke ali pa sam prek interneta doma?
če je že kdo počel lahko tudi napise kaksne so provizije pri takšnem nakazovanju.

lp
Naredi si virtualno kreditno kartico. Pa se z njo registriraj. Redimo wirecard.

bleki

Zelenc'
14. jan 2012
22
0
1
gre se mi najbolj da ne menjam svoje kartice, pač je nebi spreminjal bi pustil tako kot je in seveda če vzamem novo kartico potem imam dvojno vodenje računov itd

kje je potem najboljse odpret račun in s tem najmanjši stroški vodenja itd

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
klik
Stroškov vodenja ni. Strošek je 1€ za vsako nakazilo na kartico. Pač polneš manjkrat z večjimi vrednostmi

bleki

Zelenc'
14. jan 2012
22
0
1
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
klik
Stroškov vodenja ni. Strošek je 1€ za vsako nakazilo na kartico. Pač polneš manjkrat z večjimi vrednostmi

ali se da naročevat prek te kartice brez paypala ali iz te kartice pol uporabljam paypal (je prenos brezplačn na paypal)

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Paypal ti trga direktno iz kartice. Jasno lahko ponekod kupuješ tudi direktno s kartico. Samo je preko paypal bolj varno.

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Preko ebaya sem prodal neke zadeve in na paypal racunu imam sedaj denar ki tam kar stoji. Nekako sem upal da se bo po dolocenem casu pojavil na mojem racunu. No pa se ni. Mi lahko kdo prosim pove kako bi denar z paypala spravil na moj trr? 1000x hvala za pomoc.