Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ksz...jaz ravno ne vidim neke dodane vrednosti v tem da si lahko keš nakažem na paypal račun...boljše bi blo če bi si lahko na banko kar nakazl iz paypala, to bi meni koristlo
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ksz...jaz ravno ne vidim neke dodane vrednosti v tem da si lahko keš nakažem na paypal račun...boljše bi blo če bi si lahko na banko kar nakazl iz paypala, to bi meni koristlo
Citat:
Uporabnik Maurioniss pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
npr.:
1. Limit na kreditni imaš nastavljen na 500, kupuješ pa nekaj za 502.
2. Limit na kreditni imaš nastavljen na 1000. Kupil si letaslko karto za 800. Sedaj pa bi še v istem obračunskem obdobju kupil fotkiča za 300.
3. Nimaš kreditne.Citat:
Uporabnik Maurioniss pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
npr.:
1. Limit na kreditni imaš nastavljen na 500, kupuješ pa nekaj za 502.
2. Limit na kreditni imaš nastavljen na 1000. Kupil si letaslko karto za 800. Sedaj pa bi še v istem obračunskem obdobju kupil fotkiča za 300.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Hja, ampak potem si obsojen na oderuški paypal menjalni tečajCitat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Takoj, ko stestiram zadevo, ukinem kreditno.
Zadeva se mi zdi bistveno bolj varna, glede na to, da za uporabo paypala rabim samo eno geslo.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Hja, ampak potem si obsojen na oderuški paypal menjalni tečajCitat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Takoj, ko stestiram zadevo, ukinem kreditno.
Zadeva se mi zdi bistveno bolj varna, glede na to, da za uporabo paypala rabim samo eno geslo.
Če imaš denar naložen na paypal, te izbire nekako niCitat:
Uporabnik Dwayne pravi:
paypal ti vedno ponudi izbiro.... sprejmeš njihov tečaj za drugo valuto, ali to prepustiš svoji banki ob obračunu mastercarda/VISE.
Seveda. Pa za vsak slučaj nakažeš malo v $ mal v € in malo v £, ker nikoli ne veš kaj boš potrebovalCitat:
Uporabnik PrePro pravi:
Pa si že iz banke nakažeš funte na paypal. Nisem še probal, ampak na netstiku je mala šala prenesti evre v drugi valutni račun.
Nima veze na ker paypal nakazuješ. Vezo ima kje potem kupuješCitat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Moram priznat da nisem neke profi na tem področju. Kaj na paypal.de je mnogo maj izbire, da vas skrbi menjalni tečaj v funte?