Patriot

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Da ni on?
uf-1.gif

evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Incident naj bi se zgodil v poslopju blizu nekdanje zaloške opekarne. Roma, mati in sin, naj bi prišla pobirat odpadno železje. Lastnik naj bi streljal nanju, žensko ubil, moškega naj bi ranjenega prepeljali v bolnišnico. Še vedno gre za neuradne informacije. Fotografije s kraja dogodka pričakujemo v kratkem.

DL

Pobirati je nova beseda za krasti?

Zanimivo tudi, da je možnost komentiranja blokirana tako na Radiu Krka, kot Dolenjskem listu.

Delo, 24 kur isto.

disc

Guru
4. feb 2011
2.467
591
113
Zalostno je to,da morjo ljudje "pravico" jemati v svoje roke,ker s policaji itak ni nic. Naredijo zapisnik,cigani recejo da oni niso bili in je stvar resena. Tko je treba ,ene par postrelit,pol bo pa mir
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Prej bo folk najebal zaradi "sovražnega govora", nastrojenega proti ciganim, kot pa bodo oni kaznovani za svoja kazniva dejanja.
priden.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kje je ta človek božji, nič še ni pisal o tisti ciganki katero je fental gospodarstvenik?

Včeraj prebral vest na internetu........in prva misel med branjem mi je bla.........
shocked-1.gif

Sam pol nisem hotu odpirat teme....ker se model stara pa ni več za štose
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.559
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tip se je potem ustrelil? kaj mu je te bilo

Citat:
Veljan Kovačič pravi:
Sicer pa v tem primeru bolje, da je Stane sam naredil samomor, sicer bi ga pospravil jaz!

Pričevanje obstreljenega Veljana Kovačiča

ker težek bullsh1t...... me prav zanima kakšen bo epilog le-tega v končni fazi.....

....tist podjetnik bi jih pa lahko pospravil malce več ciganov, če se je že ravno odločil, da potem zaključi tudi svoje življenje
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.559
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sami angelčki: http://www.sodisce.si/vislj/odlocitve/52750/

Ampak tule ne vem, če so na sodišču res tumasti, al se samo delajo:

Citat:
Koristna pa bi bila tudi ugotovitev, ali je glede na ugotovljeno zasedenost osebnega vozila znamke Opel Vectra (4 osebe) sploh mogoče v njem prevažati tolikšno količino mleka (7 paketov po 12 litrov) kot se obtoženemu očita, da so jo ukradli.
bonk.gif

če mene vprašaš delajo take bedarije zato, da vsaj malo izgleda da nekaj počnejo oz. se delajo da delajo... potem pa itaq sledi neka patetična napaka v postopku ali pa zagrozijo sodniku pa so lepo vsi prosti. jst bom pa 40 evrsko kazen nakazal na napačen račun policije pa bom šel kar sedet zaradi tega, yeeeey........

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kje zivim, sami babe v policajskih uniformah in sodniskih... zdaj veste zakaj sem odprl temo o pseh na vrvico...

bodo vaske straze spet popularne. saj nekaj se mora enkrat zgoditi, ljudje so ze cisto nori.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Vaške straže.........idealka da bi napisal par kazni zarad napačnega prenašanja orožja....in zaseg...

Cigani pa s5 voljno
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tistim ciganom, ki so prišli na "kraj dogodka" bi sigurno lahko napsali kar nekaj kazni, pa miličarji niso izkoristili priložnosti.
priden.gif