passat devil eyes

22. jul 2007
1.400
57
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hysterical-1.gif

važn da bi zdej tričetrt folka imelo audi-look sprednje luči in to na res vseh možnih avtih, ki se jih lahko spomniš, včasih pa še dveh navadnih belih/rdečih/modrih ledic nisi smel dat v luči namesto pozocijskih žarnic
grin1.gif
Če imaš preveč denarja in nič okusa
evil.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:

Sam imam original xenon na Passat 3bg in je kot dan in noč proti navadnim lučem (ima kolega enakega Passata).....

si naknadno vgrajeval original xenon ali si ga dobil ze z avtom?

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
imaš pa na relaciji KR- LJ črnega e60, ki ima ugasnjene angels eyes (original) in v odbijaču S6 led luči... ta pa zmaga...

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
zakaj ne probaš dat močnejših žarnic v serijske žaromete? 70, 80W? kolega ma na lučeh nekje 12v napetosti komaj, pa ker je bil nezadovoljen s svetilnostjo 55w žarnice, je rekel, da preden bi ne vem kaj menjal in se keširal probal 80/100W rally žarnice, ker ma še h4. že več kot 1 leto mu dela vse bp, ni nič spreminjal, čez tehničnega je prišel z njimi, pa tudi policaji so ga že ustavili za kontrolo, pa mu ni noben težil glede žarometov.

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
tudi to je možno. predvsem pa je to odvisno od avta. lahko se zgodi, da z lučmi ni nič, pa da se stopijo žice, crknejo releji. treba se je pozanimat prej
smile-1.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Hja, jst sm mel na poliču stalno probleme kar se tiče napetosti oz svetilnostjo
smile-1.gif
Sem probal razne te +x % variante, pa nisem bil zadovoljen. Uporabljam 80W halogenke za kratke luči, pa dela vse BP, tudi na tehničnem mi niso nič težili. Sem pa dobil informacijo od enega, ki ma enak avto in ma vse nekaj predelano (vizualno), da je mel notr 90W kratke (mislim, da neke thunder plasma?) in je rekel, da so se mu že začele malo žice topiti in je nato prešaltal na 80W. Je pa res, da je to že razmeroma star avto (letnik 2000) in da je v luči vse stekleno/kovinsko, pri novejših avtih je najbrž več plastike in ne vem, kolk tisto kaj prenaša dodatno vročino ... Je pa zanimivo, da so me te "off-road" žarnice prišle nekje slabih 15€, medtem ko bi za razne Xtreme Power in NightBreaker variante imeli 20€ in več po mojih izkušnjah.