Paški Sir - evo ga :)

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kdor čaka dočaka pravijo. In se je splačalo.
zmaga.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Zgleda da veliko samo Malcom je mrknil , se ne javlja več, meni se pa domači rugajo, kje je sir .....

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Očitno je MX, Mariborski Jankovič.....guzi žabarje spredaj in zadaj ( bolj zadaj..),...žabice pa čakate v vrsti..
In prav je tako!!!
hysterical-1.gif

Ko je glih aktualno....
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
M ikse, hebo te ja, bo bolš, k hors, zajamčeno, sploh če bo hleb sira zraven padu

lp D

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
No sem dobil toti sir je res dober .... moramo še kako akcijo ponoviti, zanimivo, pa da je po okusu zelo podoben kao parmezanu,ki sem ga poleti kupil v Lim fjordu samo tisti je bil mnogo bolj trd, da si ga celo z keramičnim nožem ekstra ostrine komaj rezal.

Vseeno ta pašec je perfekten ! Zdaj pa Malcom, da malo izravnaš med državno bilanco jim pelji dol kak savinjski želodec, pa jih malo zakuri... bo takoj tekel biznis v obe smeri ....

Tako sem jaz ene ruske poslovne partnerje z bakalarjem onim od Cerkvenika z Kozine okužil, me še sedaj 5 let po tem, ko so bili na dopustu pri nas , ko se dobimo vpraša... a bakalar si prinesel... in se naši cariniki čudijo
13.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
me veseli da vam je sir všeč, v splitu sem konc meseca vrjetno se enkrat, tako da še lahko kaj privlečem...

Mam pa za tiste ki še niso dobli slabo novico in sicer, starc je kolobar odnesel k stricu na piknik in so
ga valda maznili, tako da se zna zgodit, da bo kak model iz LJ ostal brez.
frown-1.gif

Nevem točno, moram it naredit popis v klet, frendom ki so mi naročli sem dobavil, večini alterovcem tudi,
komad in pol pa sem pustil za domače, ampak glede nato da sem ga že 4x doma narezal, pa da je starc
odnesel cele 2,7kg sira, se bojim da bo kak model ostal brez.