Paški Sir - evo ga :)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja v MB ga lahko prevzemeš vsak dan ob čisto vsaki uri
smile-1.gif

V lj pa po dogovoru
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ali veš kaj bolj konkretno za Lj., ker za weekend me ne bo, seveda pa lahko nekako organiziram da gdo sprejme ali pa ti nakažem pa ti pol sir pustiš na enem naslovu pri vratarju celo soboto 7h - 22h. ?? Javi na PM

V LJ sem vrjetno v nedeljo, bi šlo?

@others:
Še je nekaj sira, kdo bi naj javi. (mamomu, lahko še dobiš enega, sem ravno v MS v soboto
smile-1.gif
)

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Če imajo tud ostali cajt je men nedelja ok, samo če lahko pred 18:00, ker potem sem na hokeju.

Nazadnje urejeno:

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

V LJ sem vrjetno v nedeljo, bi šlo?

@others:
Še je nekaj sira, kdo bi naj javi. (mamomu, lahko še dobiš enega, sem ravno v MS v soboto
smile-1.gif
)

Nedelja v LJ je super. Kdaj pa boš?

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Jest bi se tud prjavu za eno četrtinko, v nedeljo v LJ. Javi samo kdaj in kje?

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Izkazalo se je, da je to bil moj najdražji sir do sedaj!! Danes sem dobil sliko od policije, da so me negi hapsnili ko sem se z sirom peljal domu od MX-a! 500 in 5 točk! Mamojim jeb...

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Dušan!! Ma nemoreš ti no!!
smile-1.gif

Zraven sem dobil sliko, kjer se vidi avto, registrska, ampak voznika PA NE! Je kakšna šansa pritožbe?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Ja v nedeljo čim kasneje zvečer bi šlo, čez dan pa težko, razen če organiziram, da kdo drug pobere..........Če pa bo po 19h ali morda 18h pa no problem.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
uf jeba..... točke se lahko "znebiš" mogoče tako (če si priden zbiratelj le teh) da "nahecaš" kakšnega (starejšega) sorodnika (ki se bolj ali manj vozi samo na sovozniškem) da on "potrdi" vožnjo.
Če pa se da zgovarjat na to da ti nisi vozil in da ne veš kdo je vozil (nisi pa dolžan tega povedat) pa sedajle ne vem. mogoče sjtv res najbrž več ve o tem in tudi mene zanima... po volitvah bom MOL kupil kuverte in začel pošiljat 25k kazni....(samo tam si v večini primerov kot vem slikan spredaj!?)

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
In to pomeni kaj? Da rečem da je vozil nekdo od ožjih članov družine in da mi ni potrebno povedat kdo?

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Točno tako!!
Ampak, ni dovolj samo napisat, potrebno je tudi dokazat, da nisi vozil ti.
Preverjeno na lastni koži!!

Je šlo čez - sicer 3 leta nazaj

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Dušan!! Ma nemoreš ti no!!
smile-1.gif

Zraven sem dobil sliko, kjer se vidi avto, registrska, ampak voznika PA NE! Je kakšna šansa pritožbe?

O ja, lahko. Zavijem desno kjer se ne sme. Še dobro, da sem biol miren in prijazen, pa so mi za eno stvar pogledali skozi prste. Ata zadaj je znorel in fasal dodatnih 250 plus pike.

Če se voznika ne vidi (ampak pazi, morda se ne vidi le na tistem printu, na njihovi high-res sliki pa ja) potem bodi v času prekrška nekje drugje. Dokazljivo na sodišču. Kajpavem, kako potrdilo poslovnega parterja na drugem koncu Slovenije ali kaj takega. Ampak ponavadi je težka take stvari nabrat, pa da zdržijo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
In to pomeni kaj? Da rečem da je vozil nekdo od ožjih članov družine in da mi ni potrebno povedat kdo?

Kaj pa če ti malkom izda eno potrdilo da si 3min pred tisto fotografijo pri meni nekaj prevzel, jaz pa ti lepo od
firme izdam eno dobavnico Predal, prevzel, ura, datum, količina, pa lepo štampiljko gor, pa naredima uradno
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Če botte tako čakali na tega paškega kot jaz potem boljše da se peljete sami v split.
tongue-1.gif