Citat:
Uporabnik hitra_kaca pravi:
KSZ, to je pa že tak najslabši možni scenarij, da bi ga bil vesel vsak ocenjevalec tveganja ;-)
Ponekod pravijo, da pasji iztrebek na podplatu prinaša srečo.
Citat:
Uporabnik hitra_kaca pravi:
KSZ, to je pa že tak najslabši možni scenarij, da bi ga bil vesel vsak ocenjevalec tveganja ;-)
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kaj je njemu prolem požreti enega 60-kilskega klošarja? Govorim o tibetanskem mastifu, ki ga lahko imaš v Angliji.
A v sloveniji pa ne?
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kaj je njemu prolem požreti enega 60-kilskega klošarja? Govorim o tibetanskem mastifu, ki ga lahko imaš v Angliji.
A v sloveniji pa ne?
Ne vem. Najbrž ga je težko dobiti. Tega res ne vem. Pa to ni point. Anglija je samo primer, da tak pes sme bivati tudi v zahodnem svetu in to v urbanih območjih. Ne le kot čuvaj goveda na Tibetu.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pes je podrasa, dokler ga človek lahko kontrolira, ko se enkrat znajdeta človek vs. žival 1 na 1 v naravi, ni več nobenih podras. Je le borba za preživetje. Jaz izhajam iz tega, ne iz trenutne družbe, ki ima na voljo strupe, pištole itd. in ki lahko ustavi vsako žival.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mogoče je zame moj pes trenutno ravno toliko pomemben, kot je tebi tvoj otrok.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Mislim, da si mentalno na podobnem nivoju kot ta dva dohtarja (RIP). Jebeš normalno družinsko okolje, zakaj bi imel ženo in otroke, ki me ne ubogajo? Bom raje imel tri bulmastife, ki jih lahko zdresiram po svoje. A ne?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
A v sloveniji pa ne?
Ne vem. Najbrž ga je težko dobiti. Tega res ne vem. Pa to ni point. Anglija je samo primer, da tak pes sme bivati tudi v zahodnem svetu in to v urbanih območjih. Ne le kot čuvaj goveda na Tibetu.
Ni tako težko, marca si ga že lahko greš zaarat
http://www.bolha.com/oglas2913873/tibetanski-mastif-do-khyi-v-mesecu-marcu-
Citat:
BTW, tistega tibetanskega mastifa bi en APBT raztrgal za malico.
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Glej,
mojega otroka so že večkrat napadli vaši ljubljenčki.
Jasno sem ga branil in ga vedno bom.
Kako se lahko otrok visok 100 cm brani sam?
Vsakemu, ki ga bo napadel bom razbil njegovo "njuško". Jasno in pika.
Ga pa nihče ni strašil pred psi. Sami so to dosegli. Sva pa že parlamentirala o tem.
Samo si goreč "pasjeljubec".