Parking LJ, okolica FF?

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kot nalašč mi včeraj crkne net zvečer :/

Na koncu sem parkiral na šodru, preko FF, 1.80 na uro. Zoki je drag, ampak rajši sem, kot pa se iskat potem v lj
smile-1.gif

Ampak...kako zdržite v tej LJ, vedno ko sem tam, je megla :p

Parkiraj se pri dolgem mostu, mislim da je 1,2 za cel dan, zraven dobiš še dve karti za bus.. Št 6 te pripelje skoraj pred vrata FF.

Kako zdržimo v LJ? ima prednosti in slabosti, enkrat ko živiš dle časa (od rojstva) v LJ, se je teško preselit ker rabiš prestavit ogromno robe, prednosti so pa da skoraj vse lahko opraviš peš.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Z Murnikove čez cesto do piramide, peš mimo parkirišča Fakultete za kemijo in čez Aškerčevo do FF, to ni niti 50m. Sama Murnikova, kjer je parkirišče, je pa dolga kakih 100m

A imaš ti malo porušen občutek za razdalje? Pejt pogledat na google maps in si izmeri, ane.

Murnikova je dolga 180m.

Saj ne, da so to kakšne grozne razlike, ampak pač ni to stvar pol pol minute hoje, kot hočeš pokazati...

Ježešmarija, na kake malenkosti se lovite. Pol minute, dve minuti, kaj je to proti večnosti.
cool-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
S svojim znanjem in sposobnostmi ne moreš biti niti inkasant na parkirišču, razen če je le-to dolgo manj kot 50 metrov
evil.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ježešmarija, na kake malenkosti se lovite. Pol minute, dve minuti, kaj je to proti večnosti.
cool-1.gif

Ni ogromne razlike, samo ti si podal tam cca. 10x premajhno razdaljo in bi lahko pač koga zavedel, ane...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Če je zate 50:130 enako 1:10, pa bodi tako.
bonk.gif

Rekel si, da je od Mirij do FF 50m in to niti približno ni res. Je precej, precej bližje 500 kot 50. Pa saj sem že zgoraj napisal, da lahko preveriš na google maps, čisto po nepotrebnem se tolčeš po glavi...
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ne se sekirat. Še žabarji se ne, pa imajo meglo in dež od začetka novembra pa do konca maja. Vsake toliko gredo na Gorenjsko
cool-1.gif
, da vidijo sonce in se malo spomnijo, kako zgleda, če vidiš več kot 20 metrov naprej.
So pa pač naduvani, kot vsaka žaba iz taglavne mlake. Mi jih že dolgo ne jemljemo več "gor", ampak jim fino zaračunamo razkošje.
cool-1.gif

Jaz, npr, če hočem v žabarijo prit, moram plačat vinjeto, drugač je vseeno, če se vozim po domači gmajni. In to je 110€. In prav je, da nam žabarji nekako povrnejo te nepotrebne stroške. Slišal sem, da se na Gorenjskem po gozdnih cestah na veliko montirajo rampe na 2€, s katerimi se bo delno krila škoda, ki jo žabarji povzročijo v naravnem okolju. Pač se ne znajo obnašati in mečejo, kakor so navajeni doma, vse sorte šit skozi okna fensi avtomobilov in mislijo, da imamo tudi mi slabo plačane bosančke, da šit za njim pospravljajo.
stupid-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
mate smolo, da imam kot 'žabar' pri dedku na gorenjskem zastonj parking in wam lohk delam šale pa kape po mili volji :D

itak se pa pol gorenjske hodi udinjat v lj

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
ksz....

Kje lahko parkiram na povšetovi oz. koblarjevi ali kje blizu? Če je za plačat, bom pa tudi preživu...

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Na gasparijevi sem zmenjen. Pa v ta konec ljubljane ne hodim nikoli.

No hvala
smile-1.gif