Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kot je že Mistik grafično prikazal, praktično od AC zaviješ samo 1x desno in sicer v uvoz v parkirno hišo.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Na Mirju, kakih 50m od FF, za rimskim zidom, ura 50c. Zaviješ levo eno ulico pred Aškerčevo.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
To pa ni res. Parkiraš lahko vsaj štiri ure, od piramide do FF pa ni niti 50m. Vsak dan hodim mimo in vedno se najde kak plac.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Se da dobiti kak parking v okolici FF v dopoldanskem času, med tednom? Plačljivo ali ne, je vseeno.
Eno parkirišče vidim, da je zraven, ampak dvomim, da bo fraj?
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Na Mirju, kakih 50m od FF, za rimskim zidom, ura 50c. Zaviješ levo eno ulico pred Aškerčevo.
Si omejen na dve uri parkiranja, pa večinoma je vse zasedeno od jutra naprej.
Pa ni 50, ampak 500m od FF.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Z Murnikove čez cesto do piramide, peš mimo parkirišča Fakultete za kemijo in čez Aškerčevo do FF, to ni niti 50m. Sama Murnikova, kjer je parkirišče, je pa dolga kakih 100m
Najceneje!!Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Z Murnikove čez cesto do piramide, peš mimo parkirišča Fakultete za kemijo in čez Aškerčevo do FF, to ni niti 50m. Sama Murnikova, kjer je parkirišče, je pa dolga kakih 100m
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kot nalašč mi včeraj crkne net zvečer :/
Na koncu sem parkiral na šodru, preko FF, 1.80 na uro. Zoki je drag, ampak rajši sem, kot pa se iskat potem v lj
Ampak...kako zdržite v tej LJ, vedno ko sem tam, je megla