Režiser je hitro preklopil na drugo kamero in je do konca prenosa ni več pokazal.
Sorry goba ne ni prav, vsak kamelojeb, LGTB brez IQ pa lahko skače okol, ne tud predstavljanje za čajnike fuksije marjetice nima tam kaj iskat isti člen, kip pa OK je predstavljanje jezusa ampak tudi simbol mesta RIOJa in? Tak je. Hitro jokat
Kar naenkrat so pa pedri in lezbike kul? Razumi če lahko.Sorry goba ne ni prav, vsak kamelojeb, LGTB brez IQ pa lahko skače okol, ne tud predstavljanje za čajnike fuksije marjetice nima tam kaj iskat isti člen, kip pa OK je predstavljanje jezusa ampak tudi simbol mesta RIO
In ne me pedri in lezbike ne motijo, mam kar nekaj prijateljev istospolno usmerjenih, motijo me vsi novodobni pogledi kvazi pravičnikov, ki to niso, definitivno pa ni dovolj zaprtih oddelkov, da bi jim pomagali.
najprej šport pol se pa =bite z vsem ostalim
Skakanje na prireditvi nima veze s tem da model krši pravila. Ali pač misli da je nad vsemi?Sorry goba ne ni prav, vsak kamelojeb, LGTB brez IQ pa lahko skače okol, ne tud predstavljanje za čajnike fuksije marjetice nima tam kaj iskat isti člen, kip pa OK je predstavljanje jezusa ampak tudi simbol mesta RIO
In ne me pedri in lezbike ne motijo, mam kar nekaj prijateljev istospolno usmerjenih, motijo me vsi novodobni pogledi kvazi pravičnikov, ki to niso, definitivno pa ni dovolj zaprtih oddelkov, da bi jim pomagali.
najprej šport pol se pa =bite z vsem ostalim
Lej če mene vprašaš me ne motijo pač vsak tele ma svoj veseleKar naenkrat so pa pedri in lezbike kul? Razumi če lahko.
Mogoče da bi peš hodilaKaj še ostane velikim?Poglej priponko 89770
V katerem naftalinu si pa Saško našel ?Saša Lendero: »Kaj imajo odsekane glave, goli moški na krožniku opraviti z Olimpijskimi igrami«
Nekatere je uvodna slovesnost navdušila, druge ne.www.slovenskenovice.si
Slovesnost so mnogi spremljali tudi preko televizijskih ekranov, med njimi je bila tudi pevka Saša Lendero, ki je na družbenem omrežju objavila spodnji zapis, ki ga objavljamo v celoti.
»Vse sprejemam, spoštujem drugačnost, različnost življenjskih stilov, nazorov... A kljub temu ne razumem, kaj imajo odsekane glave, goli moški na krožniku pred omizjem drag queen transvestitov (ki v postavitvi močno spominjajo na Poslednjo večerjo), jezdec, ki asociira na četrtega jezdeca apokalipse, nerodni drag plesni nastopi in podoba rogatega bika, opraviti z Olimpijskimi igrami. Mar naj ne bi bilo sporočilo mir, poštenost tekmovanja, povezovanje in predstavitev najboljših športnikov sveta?
Žal mi je ... a jaz povezave med simboliko otvoritvene ceremonije in bistvom Olimpijskih iger ne vidim. Pa vi? Če jo, prosim razvetlite tudi mene ...«