Parfumi - kje najceneje

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Na brniškem letališču tudi rabiš vaucher za na letalo, če želiš nakupovati v letališkem free tax shopu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Aja....
smile-1.gif

brezlj

Pripravnik
29. jul 2010
46
0
6
www.dominatus.si
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Če imate možnost, kupite parfume v duty free shopih.
Sam sem dobil Armani black code 125ml za 65€...

Sam sem tudi kupil Armani black code 125ml za 67€ pa nekej cenov spletni trgovini v Sloveniji. Spletna trgovina, kjer so poceni parfumi (klik). Je pa res, da teh parfumov ne moreš sprobat pred nakupom.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Se pa sprehodiš do Müllerja in jih tam preizkusiš. S takim odnosom kot ga imajo itak ne morejo pričakovat, da boš tam kaj kupil, pa potem nimaš slabe vesti.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Men so bli v mullerju vedno ful prijazni. Laufajo sem in tja, predlagajo parfume, ga opišejo "poznavalsko", pa še dost testerjev vedno dobim zraven.

Pa še luštne so ponavad, kar je tu plus.
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Veš kaj za tak denar bi jaz tudi bil zelo zelo prijazen do tebe če bi ga v 5 min zaslužil
smile-1.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Men so bli v mullerju vedno ful prijazni. Laufajo sem in tja, predlagajo parfume, ga opišejo "poznavalsko", pa še dost testerjev vedno dobim zraven.

Pa še luštne so ponavad, kar je tu plus.
grin1.gif

Kaj mi ima opisovat parfum?? Pa letat okol, pa svetovat,,,V parfumerijo pridem z zelo jasnim namenom in željo, več kot dva NIKOLI ne povonjam..
Ko izberem špric na roko , en džiro okol za urco (na kavo) in dobim približno noto kako bo parfum dišal ( poudarjam PRIBLIŽNO)..

To je to...

Cene naj raje znižajo

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Vidš, mene pa zanima mnenje prodajalke in od nje pričakujem, da mi zna predlagati ustrezne glede na želje. Sploh zarad tega, ker je 500 parfumov na izbiro, ne moreš lih vsakega prevohat.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Imaš delno prav, delno pa tudi ne. Torej tebi lahko prodajalka pove kateri so prodajni hiti ter kateri so sveži ter kateri sladki ter kateri so njej všeč. Vse ostalo pa je badarija saj ona NE VE kaj je tebi všeč. Si pa pravilno ugotovil, lahko ti pomaga.

moteco

Pripravnik
12. avg 2010
60
0
6
www.dominatus.si
Citat:
Uporabnik p20883 pravi:
parfumi - k vsaki pošiljki priložijo izjavo o izvoru in verodostojnosti izdelka
smirk-1.gif

Drugače pa kar se parfumskih vod za moške tiče - `strokovna izjava prodajalke`( Mueller) mojemu zakaj jih skor ni, je bila, da so te-le zeloo redke, ker je sama struktura kože pri moških drugačna od ženske in samo dišavo intenzivneje razvije kot ženska koža, zato je za moške dovolj dovolj toaletna voda z manjšo mešanico parfumskega ekstrata. Kasneje se v to nisem poglabljala
smile-1.gif

Bla, bla.. po moje bolj topla voda.. Hotela je povedat, da niso tržno zanimivi in jih ni toliko, ker ne grejo v prodajo.. Brez skrbi, da bi jih ble poolne police, če bi se vsak malar pa delavc špricu z njimi..

lily

Zelenc'
24. jun 2011
2
0
1
živijo, vsem
jaz sem včeraj na radiu slišala oglas za beautyshop, mislim da je čisto nova, seveda šla prečekirat in zgleda super, izbira je dobra, cene znosne( preverila in primerjala sem ene 4 parfume). za ostalo pa ne vem, bom poskusila kaj naročiti in poročam. zgledajo mi pa kr profiji
wink-1.gif

lily

Zelenc'
24. jun 2011
2
0
1
ni reklama, samo glede na to, da se pogovarjate o tem, kje se najugodneje dobijo parfumi sem to omenila. je pa dejstvo da še nisem preizkusila in ne bom nič trdila. bi pa drugače omenila tuje spletne trgovine, ampak je na začetku pisalo slovenske, pa sem se spomnila na oglas. tuje pa so drugače pač najcenejše, prišparaš včasih tudi 10 eur.
p.s. sem proti reklamam na forumih za oglaševanje obstajajo drugi kanali
wink-1.gif