parfum

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Upam, da se bo katera od alterašic javila in priporočila kakšno poletno, svežo dišavo, če ne pa moški napišite katere parfume vaše bejbike uporabljajo? Meni so všeč bolj citronske dišave in dišave sivke, ne maram pa sladkih in močnih, aromatičnih dišav. Ta dišava npr. mi je bila všeč od L'Occitan-a, zdaj bi pa še kaj novega poskusla.

majč

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Tole sem nazadnje kupil moji...
dior-cd-addict-2-1045140_1024x768.jpg

zmaga.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Hvala za predlog, sam fajn bi bilo, da napišeš še kakšen vonj je to, da mi ni treba po netu iskat. Sem našla, da vsebuje citronko.

majč

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
DG Blue light sigurno poznaš, ta je bolj svež, citronkast. Sicer pa meni najboljša parfuma Lacoste La femme (ni močan, tko malo bolj skrivnosten) in Armani Diamonds (tudi ni cvetličen, ampak nekaj, kar bi vohala kar naprej). Sicer pa so meni rožnati vonji tko nekaj "štanc", raje imam mošus pa take malo zatohle in "pritlehne" vonje.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ne ne poznam. Ena znanka mi je priporočila KENZO parfume in zdej testiram L'eau2Kenzo. Ta drugi mi je kar kul. V vsaki parfumeriji ravno niso navdušeni nad dajanjem testerjev.
frown-1.gif
Če bom že dala 100 EUR+, bi ga rada vsaj stestirala prej.

majč

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
V parfumerijah ala Muller mi gre na jetra, ker ne moreš nič v miru povohat, ker se ti koj za rit nalepijo prodajalke, ki bi kao svetovale. Prav nadležne so. Ampak ne gre drugače, kot da jih poskusiš ignorirat, probaš par dišav, ki jih je potem smiselno naročiti po netu, npr. tule http://www.spleticna.si/index.php?main_page=browse&cat=zenski-parfumi. Sem že naročevala in je kul.
So tudi konkretno cenejši, pa še opise imaš zraven (če ti seveda opis lahko kaj pametnega pove...)
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Hvala. Bom poročala, če mi bodo dale kak tester
smile-1.gif

majč

majč...a ti veš, da na posamezniku isti parfum diši drugače kot na drugemu? sicer citronka na moji ne bo k lubenica na tvoji, ampak..to morš vse probat. najboljš je, da maš kakega fanta zraven..pa da pove..a se mu je...no..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a bereš.

parfum model a diši na teb drugače kot na eni drugi deklici.

moško sicer zaznamo parfum, več pa nardi minika, petke, lepe nogice, majca s popkom, joški k brado držijo gor, urejena frizura, negovani nohti..

če ti še nben mulc ni povedal

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
V DM nimajo testerjev in tudi ni neke izbire vsaj tega kar ste priporočili nimajo, tko da nadaljujem z iskanjem. CK One kao citronski pa smrdi ko kuga
crazy1.gif

@ata: a ti mene misliš ganjat čist v vsaki temi? jaz sem sam ene 30 let mlajša od tebe, tko da si že rahlo pedofilast in če še ne veš tamladi mulci pojma nimajo o pojmu, ne govorijo, težijo od daleč in mislim...lahko bi še naštevala, sam to je za v drugo temo, mogoče jo bom odprla al pa tud ne...b?
smirk-1.gif

majč

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Namesto da smetiš tle, pojdi eno žehto cunj zlikat, boš letno prihranil za en Hugo Boss.

majč

mistique

Guru
16. jun 2009
14.007
1.811
113
Emona / Carnium
Drgač pa delam dnar in mam ravn čajnizpavzo (kličem Kitajca za futer). Hugo Boss?
cry12bpy.gif

No, da bom skoraj on topic. Ful dobro diši Stila Jade Blossom...ki pa se ga ne dobi več
evil.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Pa ne moreš v DM parfuma kupovat, no...

Spravi se v kaki Müller, Limoni ali kaj podobnega pa tam malo gnjavi kaki prodajalki.. sicer povečini nimajo pojma ampak vsaj približno ti bo pa svetovala kaj je bolj citronastega al pa bolj rožastega ali kaj pač hočeš...

Potem pa pot pod prste in si na netu poišči kje lahko kar ti bo tam všeč, naročiš (Fragrancedirect, Feelunique...)

Pa ne v DM parfumov kupovat...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj ne...pri men je dobila pluse..kaj se bo ven metala v limoniju, če ma dober vonj tut iz DM. važn da zavohaš, se obrneš..pol pa parfum nima več nobene veze. pol mora bit pa punca simpatična, nasmejana..skratka zanimiva ti mora bit..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
V DM nimajo testerjev in tudi ni neke izbire vsaj tega kar ste priporočili nimajo, tko da nadaljujem z iskanjem. CK One kao citronski pa smrdi ko kuga
crazy1.gif

@ata: a ti mene misliš ganjat čist v vsaki temi? jaz sem sam ene 30 let mlajša od tebe, tko da si že rahlo pedofilast in če še ne veš tamladi mulci pojma nimajo o pojmu, ne govorijo, težijo od daleč in mislim...lahko bi še naštevala, sam to je za v drugo temo, mogoče jo bom odprla al pa tud ne...b?
smirk-1.gif

majč

zakaj mi razlagaš kaki so mulci..jaz vem kaki smo mi, dedci..ta mularija, k igra PS3, vozi bmw5 ali kake druge sportive, nosi hugo boss opanke in podobno...ta mularija ne bo nikol nič naredila..