parfum

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@ata: e tle se pa strinjava, mam glih enga mulčka na praksi s smrdečim parfumom waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw
crazy1.gif

@pomaranča: ma sej grem tud v druge parfumerije ane sam zdej sem šla še v DM prevert situacijo glede parfumov, delam tržno raziskavo kot vidiš

majč

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
Poskusi Light blue od DG, meni osebno je zakon. In tak svež, poleten. Je pa res, da ni neka najnovejša zadeva, ampak je že kar nekaj let na policah. Sama sem vmes sicer preizkusila še nekaj drugih parfumov, pa na koncu zmeraj pristanem na tem
cool-1.gif

slafrok

Pripravnik
2. jun 2012
52
0
6
@Čebelica Maja

za vroče dni priporočam uporabo toaletnih vodic, Avon ima ogromno ozbiro različnih svežih vonjev, ki pa niso pretežki za poletje, velik plus teh dišav je tudi da osvežijo ne samo nadišavijo, cena pa maksimalno ugodna

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Toaletne vodice nasplošno so en navaden tičji dim, razdišijo se še preden se poliješ z njimi.
bonk.gif

slafrok

Pripravnik
2. jun 2012
52
0
6
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Toaletne vodice nasplošno so en navaden tičji dim, razdišijo se še preden se poliješ z njimi.
bonk.gif

te kaj se pri nas uporabljajo kr držijo dišavo

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi: Ful dobro diši Stila Jade Blossom...ki pa se ga ne dobi več
evil.gif

shocked-1.gif
Kaj pol se moram za nos držat?

@mamca: Se strinjam.

Najprej moram stestirat Light blue od DG pol pa dalje, ma nimam cajta sam po štacunah letat.

majč

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Dve zadevi: "ata" ima prav, parfum diši odvisno od človeka, isti parfum na različnih ljudeh diši različno.
Drugič, če je "ata" 30 let starejši, kot ti, potem bi ti sedaj morala že spančkat .. .
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@1. Ja sej s tem se strinjam.

@2. Ja no eni smo tolk produktivni in delamo non stop....tastari že mal bluzite ob tej uri
evil.gif

majč

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
si pošnofala Chanel Chance? Imaš 3 različne vonjave - jaz imam Fraiche in Tendre, pa sta oba kulči

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Sem testirala Light blue od DG ...je za en klinc, ne vem kaj ga tko hvalite, preveč sladek za moje pojme in še to, NE v Limoniju ne dajejo testerjev.

Chanel Chance bom sprobala naslednjič, mislim sej sploh ne morš testirat, to bi te v parfumeriji najraj z 10imi parfumi nafilal pol pa zbiraj, kr neki, pristop prodajalk porazen.

majč

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Vsak ima pač svoj okus in kakor je gor že nekdo napisal (mislim, da je bil softi), isti parfum različno diši pri različnih ljudeh. Meni recimo je bil en parfum od Naomi Campbel noro všeč na eni sodelavki, pa sem ga kupil svoji dragi. In sem jo dva dni kasneje vprašal, kaj za eno smrdljivo stvar ima na sebi... Dobro, da je razumevajoča
smile-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ksz...

Zadnjič sem moji dragi privlekel Euphorio od Calvina Kleina. Ne more je prehvalit, pa je zelo izbirčen tip ženščeta...

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Izbirčnost tu res nima dosti zraven.

Čebela, nekaj klasičnih citrusnih poletnih vonjev (moraš vedeti, da ti parfumi niso enoplastni kot L'occitane-ov):

- Lancome Oui
- Burberry Summer
- Moschino Funny!
- Hermes Un jardin sur le Nil ali Eau D'Orange Verte
- Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca ali Aqua Allegoria Mandarine-Basilic
...

Popoln poletni vonj je tudi vonj po mimozi. V Mullerju je ravno znižana Aqua Allegoria Tiare Mimosa.

Ko/če se odločiš, ti za boljši deal priporočam cheapsmells.com.

Vedno je tu tudi ogromna zbirka niche parfumov ( KLIK ), če ti drogerijski ne odgovarjajo (je pa to kar precej dražje, seveda).

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Dobro ko ste že sami poznavalci na "kupu", kje trenutno dobim najceneje Chanelov Allure Homme Edition Blanche 100ml?