Paranormal activity v Žireh

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.627
3.994
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
sicer se pa rtv vsake toliko let s takimi ukvarja. enkrat so bili eni ki so trdili, da imajo poltergaijsta...
A je bla pr Tedniku takrat ena debela punca, ki je trdila, da bo rodila Jezusa.
hysterical-1.gif
A ni rekla da bo otrok od svetega duha, ker je nedolžna? Če se ne motim so jo konktaktirali čez dve leti pa je imela že tri.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
sicer se pa rtv vsake toliko let s takimi ukvarja. enkrat so bili eni ki so trdili, da imajo poltergaijsta...
A je bla pr Tedniku takrat ena debela punca, ki je trdila, da bo rodila Jezusa.
hysterical-1.gif
A ni rekla da bo otrok od svetega duha, ker je nedolžna? Če se ne motim so jo konktaktirali čez dve leti pa je imela že tri.
Evo, "Idiocracy" pri nas.
bonk.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Evo ravnokar sem si ogledal prispevek in rečem lahko samo .......HMMMMMMMMMMMMMMMM
confused-1.gif

Nisem prepričan da je res samo mulc z oddaljenim namizjem.........Babnica je rekla premikala se je tipkovnica nisem pa videla pisočega..... morda je pa za na psihiatrijo tisti kateri bi vse ostale poslal tja.....
Osebno jim pogojno verjamem, za dokončno sodbo bi sicer rabil videt sam kaj se tam dogaja,menim pa da za začetek ne bi škodilo par plačanih maš
cool-1.gif

Ta recept je pomagal še zagrizeno ateističnemu kolegu in njegovi familiji ko so bili v podobni situaciji, pa saj sem pisal o tem....

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dej no mir... "pogojno verjamem", brez da bi videl na lastne oči.
bonk.gif

Jaz ne verjamem nobenemu nič več, če sam ne vidim ali doživim. Vse preveč je prevarantov na tem svetu, da bi komurkoli karkoli verjel.
Npr če mi kak politik reče "dober dan!", najprej pogledam, če je sploh dan, potem se primem za denarnico, če ni nenadoma izhlapela, potem se vprašam wtf ta neki pozdravlja, če se ne poznava, aja rabi glasove za volitve, ki so blizu. Case closed.