Torej, se sedaj bojijo preganjanja? V Sloveniji ne vidim več težav, če si gay ali lezbijka, tako da mi res ni jasno, zakaj še rabijo parado.Point there
Za kaj se sedaj borijo? A niso enaki heteroseksualcem?
Torej, se sedaj bojijo preganjanja? V Sloveniji ne vidim več težav, če si gay ali lezbijka, tako da mi res ni jasno, zakaj še rabijo parado.Point there
Kakšne težave imajo? Jih kdo napada? Normalno se naj obnašajo svojo agendo naj ne silijo v vrtce in šole in to je to. Veš da ste dvolični? lgtbqp ja tudi p je na koncu, zraven spadajo tudi pedoti.kako ne vidis tezav? a nisi prebral tega foruma?
Papež: Če je nekdo gej in išče Gospoda, kdo sem jaz, da bi ga obsojal?Kakšne težave imajo? Jih kdo napada? Normalno se naj obnašajo svojo agendo naj ne silijo v vrtce in šole in to je to. Veš da ste dvolični? lgtbqp ja tudi p je na koncu, zraven spadajo tudi pedoti.
Kakšne težave imajo? Jih kdo napada? Normalno se naj obnašajo svojo agendo naj ne silijo v vrtce in šole in to je to. Veš da ste dvolični? lgtbqp ja tudi p je na koncu, zraven spadajo tudi pedoti.
Sicer ne vem kaj hočeš povedat...ampak a tebe kdo posiljuje z kako vero?Tako kot verniki vsaj enkrat na mesec?
A tebe kdo posiljuje z LGTB?Sicer ne vem kaj hočeš povedat...ampak a tebe kdo posiljuje z kako vero?
Sicer ne vem kaj hočeš povedat...ampak a tebe kdo posiljuje z kako vero?
Če grem na tvoj FDV na stranišče in ne najdem moškega wcja to ni posiljevanje? Če gledam Eurovizijo/Emo in tam že vsaj 15let ni normalnega deca na odru to ni posiljevanje? (btw še olačam nujni "LGTB" orispevek ob tem...A tebe kdo posiljuje z LGTB?
Torej....ne veš kaj hočeš sploh povedat v temi....a še vseeno sodeluješ...Si si kr sam odgovoril. Nevem sicer zakaj ti mora nekdo razlagat kaj sm mislil
če grem v cerkev in imajo mašo a to ni posiljevanje?Če grem na tvoj FDV na stranišče in ne najdem moškega wcja to ni posiljevanje? Če gledam Eurovizijo/Emo in tam že vsaj 15let ni normalnega deca na odru to ni posiljevanje? (btw še olačam nujni "LGTB" orispevek ob tem...
Ko grem v trgovino po nove NORMALNE kavbojke tam pa imajo po novem same jeans pajkice in nix drugega to ni posiljevanje?
Pa ti ločiš med lgbt in pedofili? Ali je to eno in isto zate?Kakšne težave imajo? Jih kdo napada? Normalno se naj obnašajo svojo agendo naj ne silijo v vrtce in šole in to je to. Veš da ste dvolični? lgtbqp ja tudi p je na koncu, zraven spadajo tudi pedoti.