Če grem na tvoj FDV na stranišče in ne najdem moškega wcja to ni posiljevanje? Če gledam Eurovizijo/Emo in tam že vsaj 15let ni normalnega deca na odru to ni posiljevanje? (btw še olačam nujni "LGTB" orispevek ob tem...
Ko grem v trgovino po nove NORMALNE kavbojke tam pa imajo po novem same jeans pajkice in nix drugega to ni posiljevanje?
1. FDV nima skupnih stranišč, niti jih v kratkem ne namerava imeti. To je še ena fama kot tista o teoriji spolov o kateri pišete, v praksi je pa nikjer ni.
2. Evrovizija je, kakršna pač je, in nihče nas ne sili, da jo moramo gledati. V 15 letih je bilo zagotovo najti normalnega moškega med nastopajočimi, tako na EV, kot na Emi.
3. če moj 90 letni oče najde normalne kavbojke, ne vem kako jih ti ne zmoreš. Ti pošljem ene?
Sicer pa ne vem kako ste mladi (ajde, zame ste tridesetletniki mladi) lahko tako zadrti in nestrpni. Nenehno si dajete opravka s homoseksualci, feministkami, migranti, tajužnimi in nasploh s tujci, s tistimi talevimi in tistimi ki za vas niso dovolj desni, motijo vas kmetje ki se vozijo s traktorji po cestah, cerkveni zvonovi, motijo vas alternativna gibanja, motijo vas Metelkove in Rogi, Mirovni inštituti, ZK in RKC. Nič in nihče vam ni všeč, ki kakorkoli štrli iz vašega kalupa in vse kar je drugačno, bi bilo potrebno ukiniti. Žal mi je, ampak tako se vas bere. Že moja generacija je nekje kiksnila, kakšni bodo pa vaši otroci ki bodo rasli v takšni nestrpnosti, si pa raje ne predstavljam.