Parade - ne razumem

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Kako ne vsiljujejo mnenja? Meni se zdi ornk posiljevanje mnenja. Sploh pa si bil na kaksni izmed teh parad? Onegavljenje vsepovprek in razkazovanje. Kako je to nevsiljevanje? Pederajsanje je slepo crevo razvoja in kot tako bolano.
Jaz nisem bil na nobeni, daj nam ostalim povej kaj tam počnejo/te :fredi:

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.284
810
113
Te klubi so super, da socialna sluzba in polucija najde vse bolane starse na enem mestu. Zgleda, da se ponuja nova niša na področju psihiatričnega zdravljenja: antiwoke terapija.

Nazadnje urejeno:

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.284
810
113
Saj niso bolani, ampak woke. Ti si bolan in za casom. Woke = the new normal

Woke je kvečjem ime duševne bolezni, ki jo bi bilo potrebno zdraviti tudi na stroške države, saj povzroča nepopravljivo škodo vsem otrokom, kateri starši imajo diagnozo woke. Vsekakor vemo, da obstajajo osebe, ki so homoseksualno ali bi usmerjene, ampak woke nima noeben veze s tem. Se pa moramo zavedati, da , razpadle družine, socialne stiske, zanemarjanje v otroštvu, različne zlorabe privedejo do različnih novih duševnih bolezni, ki rodijo nove ideologij kot je npr. woke. Ker imamo svoboden svet, trenutno woke še ni priznana bolezen, bo pa najverjetneje kmalu glede na trend.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
DownVoteRoman.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
erikson samo zate, da boš morda malo razmislil:

drugače nimam nič proti temu vašemu sistemu: mano-a-mano, ampak da pa nonstop vabiš nove člane v to sekto, se mi pa zdi malo nadležno.

• Haha
Reactions: sajkek

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
mr_ - Ne narobe razumet mojega " downvote-a", do neke točke nič nimam proti njim ampak pretiravanje vlad in korporacij glede tega mi je pa res že prav ogabno (tu je ta moja meja strpnosti presežena). Live and let live a ne ampak enako naj velja za to LGBTŽBLJ sceno in njihovo vsiljevanje vsepovsod, da se te tematike in indoktrinacije otrok sploh ne dotaknemo.

Nazadnje urejeno:

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.395
1.399
113
mr_ - Ne narobe razumet mojega " downvote-a", do neke točke nič nimam proti njim ampak pretiravanje vlad in korporacij glede tega mi je pa res že prav ogabno (tu je ta moja meja strpnosti presežena). Live and let live a ne ampak enako naj velja za to LGBTŽBLJ sceno in njihovo vsiljevanje vsepovsod, da se te tematike in indoktrinacije otrok sploh ne dotaknemo.
Indoktrinacije otrok??? Otroci si želijo samo eno, da jih ima nekdo rad. Al sta to mama in ata ali dve mami ali dva ateja ni pomembno. Človek bi mislil, da smo v letu 2022 že malo bolj napredni in malo bolj odprti. Point vsega je, da je treba stvari urediti, izenačiti pravice, možnosti, ipd....dve mami lahko danes čisto legalno dobita otroka (umetna oploditev v tujini, naravna oploditev kje drugje...), ampak žal je samo ena pravno gledano mama. Druga nima kolikor vem niti starševskih pravic. Vemo kaj to pomeni, če se tisti, ki je uradna mama kaj zgodi :(
V glavnem point je, da smo v 2022, da je to nekaj normalnega in da začnimo že enkrat sprejemat drugačne, pa naj bodo to geji, lezbijke ali tujci. Vsi smo isti!

• Všeč mi je
Reactions: JakeOnBreak

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Indoktrinacije otrok??? Otroci si želijo samo eno, da jih ima nekdo rad. Al sta to mama in ata ali dve mami ali dva ateja ni pomembno. Človek bi mislil, da smo v letu 2022 že malo bolj napredni in malo bolj odprti.
Mislim, da ne poznaš celotne problematike. Indoktrinacija se ne nanaša na sprejemanje dveh očijev ali dveh mamic ampak na druge stvari kot je ta nova teorija N spolov, zanikanje bioloških dejstev in sprejemanje psiholoških motenj kot nekaj normalnega in pa najhuje, vse to se ponekod že predstavlja otrokom kot nekaj normalnega ter se jih vzpodbuja k (eksperimentalnim!) spremembam. Otrok oz. mladina do določene starosti nima pravice do cigaret, alkohola, volitev itd. ampak lahko se pa odloči ali so v bistvu fant, ko je v resnici punca ali pa punca, ko je v resnici fant ali pa kar nekaj vmes, lahko se celo zmišljujejo iz dneva v dan (fluid sex).
Na to indoktrinacijo ciljam, sam obstoj pedrov in lezbijk sploh ni moteč ali problematičen in enako do neke (!) mere tudi ne obstoj psihično bolnih osebkov. Ko se pa tos spremembami spola začne reklamirati kot nekaj normalnega (in to otrokom) je pa konec "šale" in tukaj na tej točki smo že. Oziroma so no ampak to tam od koder potem vse pametne in nespametne zadeve prav hitro pridejo tudi do nas v SLO.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Piton in ales85
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa - saj ne gre za to. Gre na splošno za to, da se zadeva brezveze potencira.
Koj kjuratz, otrok ti objavi, da je pač peder in da mu punce smrdijo. Kwa bomo sedaj? Zadeva je ... pač normalna, ker se dogaja! Yebi ga, dogaja se. Ni pa treba tega napihovati in ustvarjati scene za to.

Samo za to se gre. Saj jim nihče ne krati življenjskih pravic. Vsaj toliko smo napredovali v zadnjih sto letih. Ne pa napihovati zadeve.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Koj kjuratz, otrok ti objavi, da je pač peder in da mu punce smrdijo. Kwa bomo sedaj? Zadeva je ... pač normalna, ker se dogaja! Yebi ga, dogaja se. Ni pa treba tega napihovati in ustvarjati scene za to.

Samo za to se gre. Saj jim nihče ne krati življenjskih pravic. Vsaj toliko smo napredovali. Ne pa napihovati zadeve.
Če bi šlo samo za to kar piše z odebeljenim besedilom, bi bilo prav super.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, za kaj pa drugega? Ustvarjanje neke umetne pozornosti, od katere itak ni nobene koristi. Prava zmeda no :zavijazocmi: .

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Za vse, ki menite, da je problem zgolj v (ne)sprejemanju istospolno usmerjenih s strani ne dovolj razvite in napredne družbe priporočam vsaj ogled tega kratkega videa če ne kar celotnega dokumentarca "What is a woman":

Trailer

2. okt 2007
3.791
2.266
113
nimam nič proti istospolnim, vendar, ko pa hočejo otroke, STOP, tukaj pa se zadeva konča. Otrok je še vedno lahko spočet od ženske in moškega, pustimo način (umetna oploditev,...), vedno so še potrebne moške in ženske celice. Je*at ga.

In ne more otrok imet dveh očetov ali dveh mater. Pika!!! Ker ta LBTQ skupnost je postala prav vsiljiva in moteča. O.k., naj bodo zase, ne pa meša otrok in ostalih "normalnih" v to vpletat. Zaradi mene se lahko poročijo, če jim paše, samo še enkrat, ne mešat otrok v to sranje. LBTQ ni in ne bo normalno, beri ni v naravi. Konj vedno kobilo naskoči, pika.