Torej pesnik ni posebej izpostavil nobene skupine ljudi, ampak preprosto mara samo njo.
Nervni bolesnici so pa prispodoba za politike in reality zvezde. Djole je vedno znal zbosti.
Si pozabil, da si se na alterju hvalil da imaš stanovanje v centru Ljubljane?Včeraj sem bil nekaj ur v centru in BTC-ju in sem bolj pozorno gledal dekleta.
Katastrofa! Vsaka tretja, ali četrta čudna, oblečena "alternativno", v tri pizde materine. Nekatere zabrite.
Višek pa je "moda", ko imajo plave/modre lase. Kot da bi se jim na glavo prevrnila kanta modre barve. Barva modrega neba...
In take naj delajo po firmah, imajo kontakte s kupci, poslovneži, take naj na večerjah sedijo nasproti gospodarstvenikov iz tujine?
Če bi bil lastnik javnega wc-ja, bi me bilo sram, če bi mi take pobirale evro za scanje!
Prekleti "trendi", preklet vpliv spleta na mlade ljudi in posledično kot rezultat njihova delna, ali popolna - zblojenost.
Lepo so napisali italijanski psihiatri nad vhod neke norišnice že pred 140 leti: Večina je zunaj...
drugič se stran obrni ziher se marsikdo stran obrne ko tebe vidi in mirno pozabijo kaj so videliVčeraj sem bil nekaj ur v centru in BTC-ju in sem bolj pozorno gledal dekleta.
Katastrofa! Vsaka tretja, ali četrta čudna, oblečena "alternativno", v tri pizde materine. Nekatere zabrite.
Višek pa je "moda", ko imajo plave/modre lase. Kot da bi se jim na glavo prevrnila kanta modre barve. Barva modrega neba...
In take naj delajo po firmah, imajo kontakte s kupci, poslovneži, take naj na večerjah sedijo nasproti gospodarstvenikov iz tujine?
Če bi bil lastnik javnega wc-ja, bi me bilo sram, če bi mi take pobirale evro za scanje!
Prekleti "trendi", preklet vpliv spleta na mlade ljudi in posledično kot rezultat njihova delna, ali popolna - zblojenost.
Lepo so napisali italijanski psihiatri nad vhod neke norišnice že pred 140 leti: Večina je zunaj...
In prav je tako.
Konec osemdesetih si nisem predstavljala, da bom čez 30 let živela v družbi, ki bo homofobna, šovinistična in rasistična. Se vam res zdi sprejemljivo, da se recimo tukaj na alterju tolerira (po mojem mnenju s strani določenih moderatorjev celo vzpodbuja) nestrpnost? Meni ne.
sicer pa v indiji kjer jim manjka 50 milijonov žensk... tam bi jih res morali spodbujati ker drugače bo še veliko sranje.
Ne vem kaj johanes isce. Jaz ne vidim toliki cudnih.
Si pozabil, da si se na alterju hvalil da imaš stanovanje v centru Ljubljane?
Zabrite smo bile pa že 35 let nazaj, pa divjih barv in malo po svoje oblečene tudi. Takrat se je temu celo reklo alter scena.
drugič se stran obrni ziher se marsikdo stran obrne ko tebe vidi in mirno pozabijo kaj so videli
Napisal si, da si bil nekaj ur v centru, kar je malo nenavadno za nekoga, ki tam baje živi.A če imam stanovanje v centru Lj,. potem ne smem v BTC? Tega pa res ne razumem.
Ko smo nosili rožnate srajce (leto1970), nas je bilo takih 1-2%... V Ljubljani je celo delovala "frizerska" policija, ki je strigla dolgolasce!
Danes pa... Polne ceste čudnih, ki se ne znajo uveljaviti drugače, kot z izgledom in provokacijami...
Poglej priponko 27449
Hja zna biti. Tam so kaksne takk zadete da jjh ne moti fotografiranje )
Smešno, ane, ugotovit, da je zblojencev vsak dan več. O tem, da so taki res zblojenci, pišejo tudi nekateri, sicer redki strokovnjaki, dosti večji od tebe.
Redki si upajo napisati kaj takega, ker je to: reči norcu, da je nor kao politično nekorektno.
In Đorđe Balašević (kdo je že to?), je napisal v pesmi Ne volem:
E onda, ne volem
šizove i nervne bolesnike
pre ih puštali za vikend
sad ih puste pravo pred kamere
E, ne volem..
Sve te lezibejke, da prostite...
Prorocice...Travestite...
Nek' mi gospon-dame ne zamere...