Parade - ne razumem

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Je pa bistvena razlika v tem, da so jih takrat skrivali, ne pa promovirali, delali z njimi inervjuje, videe.
škoda ker tebe nihče ne skriva...
in zakaj bi morali skrivati take ni ne padejo v nek kalup? bi jih raje kar pokončali ker so strošek družbe kot so delali nacisti?
zanimivo ampak tisti čislani kanadčan peterson je izjavil nekaj v smilsu da bo zares uspešna tista družba ki bo vsakemu človeku poiskala namen. jap tudi przadetim in mentalno manj nadarjenim.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
očitno tale forum ni kr tak, jaz pa sn mislo da je to malo za zabavo, pa da kaj novega zveš, kakšna mnenja drugih. očitno je to ornk zadeva, pravne posledice pa take pa to...
bi pa bilo lepo, če bi se moral prijavit z emšom, imenom in priimkom, ne pa da se skriva za vzdevki ala: brusli, čak noris, pol pa se piše in nabija v nedogled...

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Bom zaključil za nocoj z mislimi iz knjige hrvaškega psihiatra Roberta Torreja, ki so ga zaradi njegovih stališč poskusili izključiti iz društva psihiatrov Hrvaške.

Del intervjuja z dr. Torrejem:

... Sve je manje i manje onih koji su normalni.

... Unazad pedesetak godina izmislili smo nove bolesti, postoji petstotinjak novih poremećaja. Tako da smo u opseg psihičkih poremećaja uveli velik broj pučanstva.

... Ima li života prije smrti? Da, ipak ima života i prije smrti. No samo za neke, i to, u pravilu, povremeno.

... Jer "uključiti se u život" zapravo znači dopustiti životu da nas pojede. A najgore što nas može zadesiti jest da u tolikoj mjeri budemo "uključeni u život" da u njemu "uspijemo".

Pa še ostra, ampak zelo resnična Dalaj Lamina ocena življenja VEČINE ljudi:

Dalaj_Lama.jpg

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
škoda ker tebe nihče ne skriva...
in zakaj bi morali skrivati take ni ne padejo v nek kalup? bi jih raje kar pokončali ker so strošek družbe kot so delali nacisti?
zanimivo ampak tisti čislani kanadčan peterson je izjavil nekaj v smilsu da bo zares uspešna tista družba ki bo vsakemu človeku poiskala namen. jap tudi przadetim in mentalno manj nadarjenim.

Näjbrž bo čislani Kanadčan dal sredstva, da bodo poiskali "namen" za tistih 80-90% posebnih, ki bodo prevladovali čez 30 let.

Bedak kanadski!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.718
15.768
113
Lahko se še naprej slepite, ampak dejstvo je, da je na alterju veliko nestrpnosti in tudi kar nekaj sovražnega govora. To nestrpnost stari (Matey) in novi (Kamele0N) moderator v določenih temah tolerirata, podpirata in celo sprožata.

:valjamse:

Kaj je spet treba lastna zgrešena dojemanja predstavljati širnemu občinstvu kot kvazi realno dejstvo? Pa kaj je tega treba? Zaradi tistih par % uporabnikov, ki te še niso naštudirali in ti mogoče celo nasedejo? C c c...

edit: typo

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Da model sploh ne ve, kaj je sovražni govor, verjetno ni potrebno posebej omenjati.
Ponavadi je za take vse, kar ni enako njihovemu mišljenju, kar sovražni govor.

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28
Žalijo ti, ki paradirajo. Tako mimoidoče, kot estetiko samo (estetiko kot pojem nečesa lepega).

Ker nekaj tako grdega, kot je recimo tole spodaj, v vsej svoji zgodovini človeštvo ŠE NI videlo...
In to-tole se celo promovira... Namesto, da bi se tako zaprlo in poslalo v gulag za 5 let.

Smeh je pol zdravja.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Smeh je pol zdravja.

Smešno, ane, ugotovit, da je zblojencev vsak dan več. O tem, da so taki res zblojenci, pišejo tudi nekateri, sicer redki strokovnjaki, dosti večji od tebe.
Redki si upajo napisati kaj takega, ker je to: reči norcu, da je nor kao politično nekorektno.

In Đorđe Balašević (kdo je že to?), je napisal v pesmi Ne volem:

E onda, ne volem
šizove i nervne bolesnike
pre ih puštali za vikend
sad ih puste pravo pred kamere

E, ne volem..
Sve te lezibejke, da prostite...
Prorocice...Travestite...
Nek' mi gospon-dame ne zamere...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.517
3.892
113
Ljubljana
hmpg.net
Ne volem… Nikog, lutko… Takva mi je narav
Kao odžak star i garav
Puno dima je kroz mene prošlo
Ne volem… Ujne, strine, šogore, komšiluk
Nataknem ih na čiviluk
Od njih ništa dobro nije došlo

Če bi poslušal tole pesem, bi rekel da ne mara nikogar, razen nje.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Ne volem… Nikog, lutko… Takva mi je narav
Kao odžak star i garav
Puno dima je kroz mene prošlo
Ne volem… Ujne, strine, šogore, komšiluk
Nataknem ih na čiviluk
Od njih ništa dobro nije došlo

Če bi poslušal tole pesem, bi rekel da ne mara nikogar, razen nje.

Pesnik ima na to, da nima rad nikogar, razen nje, POLNO PRAVICO!

Meni je ta pocukran svet, kjer se (predvsem ženske), ko se dobivajo na kavi (pa tudi politiki) objemajo kot lezbijke, ki se niso videle že 30 let, hudo zlagan.
Na tak pogled imam, brez najmanjšega dvoma, polno pravico...