In kakšno vezo ima(jo) tvoja zadnja razmišljanja z temo "parada ponosa"? S5 smetiš? Potem bova pa grda grda ker se boš hladila......ti pa seveda za nič kriva....LoLIn kakšno vezo ima to z vama in z vajinim načinom vodenja in čiščenja alterja?
In kakšno vezo ima(jo) tvoja zadnja razmišljanja z temo "parada ponosa"? S5 smetiš? Potem bova pa grda grda ker se boš hladila......ti pa seveda za nič kriva....LoLIn kakšno vezo ima to z vama in z vajinim načinom vodenja in čiščenja alterja?
Ti verjameš v črno magijo?Sem bil banan 40 dni. Ker sem modu grozil s črno magijo.
In mu bom spet, če ne bo moderiral uravnoteženo, kot je potrebno...
Mi je pa kul, če se nekdo ustraši energij. Ker DEJANSKO obstajajo. Tu in zdaj...
škoda ker tebe nihče ne skriva...Je pa bistvena razlika v tem, da so jih takrat skrivali, ne pa promovirali, delali z njimi inervjuje, videe.
Ravno toliko kot tvoja. Smetiš? Mi spet groziš z banom, ker ne znaš normalno komunicirati in debatirati?In kakšno vezo ima(jo) tvoja zadnja razmišljanja z temo "parada ponosa"? S5 smetiš? Potem bova pa grda grda ker se boš hladila......ti pa seveda za nič kriva....LoL
aha... kinetična, toplotna...Sem bil banan 40 dni. Ker sem modu grozil s črno magijo.
In mu bom spet, če ne bo moderiral uravnoteženo, kot je potrebno...
Mi je pa kul, če se nekdo ustraši energij. Ker DEJANSKO obstajajo. Tu in zdaj...
In kakšno vezo ima to z vama in z vajinim načinom vodenja in usmerjanja alterja?
V skrajnih primerih tudi (v sozvočju z drugimi uporabniki ki te vodijo) groziš s tožbami po ZSjih.....
..
Svašta ja, da moderator javno laže. Sicer pa ne prvič., svašta , kaj vse obstaja
škoda ker tebe nihče ne skriva...
in zakaj bi morali skrivati take ni ne padejo v nek kalup? bi jih raje kar pokončali ker so strošek družbe kot so delali nacisti?
zanimivo ampak tisti čislani kanadčan peterson je izjavil nekaj v smilsu da bo zares uspešna tista družba ki bo vsakemu človeku poiskala namen. jap tudi przadetim in mentalno manj nadarjenim.
Ti verjameš v črno magijo?
Res ne vem, kako si potem admini upajo benati čarovnike.
Žalijo ti, ki paradirajo. Tako mimoidoče, kot estetiko samo (estetiko kot pojem nečesa lepega).
Ker nekaj tako grdega, kot je recimo tole spodaj, v vsej svoji zgodovini človeštvo ŠE NI videlo...
In to-tole se celo promovira... Namesto, da bi se tako zaprlo in poslalo v gulag za 5 let.
Smeh je pol zdravja.
Ne volem… Nikog, lutko… Takva mi je narav
Kao odžak star i garav
Puno dima je kroz mene prošlo
Ne volem… Ujne, strine, šogore, komšiluk
Nataknem ih na čiviluk
Od njih ništa dobro nije došlo
Če bi poslušal tole pesem, bi rekel da ne mara nikogar, razen nje.