D381L sm jaz hotel dati na registrsko hahaLahko ti jih še 10 na zalogo - D381L.
PS: še 100ić zate - prstek dol pomeni NESTRINJANJE z zapisom, ne pa da te posebej nimamo radi.
D381L sm jaz hotel dati na registrsko hahaLahko ti jih še 10 na zalogo - D381L.
PS: še 100ić zate - prstek dol pomeni NESTRINJANJE z zapisom, ne pa da te posebej nimamo radi.
Kok morš bit to ubogi hahaha.
Težava ni v teh dveh zadevah, ampak v vsemu ostalem. Vsiljevanje LGBTQ v šole, vrtce, kvote za njih, itd.Neven točno kaj in komu karkoli vsiljujeje parada in mavrična zastava.
Dol mi visi kdo ma parado dokler je v dobrem smislu. Če so pravi katoliki ki se kakor tok držijo dobrih zapovedi in ne takih hajterjev kak je 8888 me sploh ne moti. Vsak dan smo iz vseh strani obletani z različnimi stvarmi pa zato ne jokam. Bom šel zdaj SPAR zastave dol trgat ker je reklama na vsakem koraku?Grem stavit, da nisi bil takega mnenja, ko so mladi katoliki na ulicah molili križev pot.
Kvote kje? Pa je res tako hudo v šoli?Težava ni v teh dveh zadevah, ampak v vsemu ostalem. Vsiljevanje LGBTQ v šole, vrtce, kvote za njih, itd.
In potem to privede do tega, da tudi ti dve zadevi nista več sprejeti.
A smo.spet prstke dol stiskali . JESUS all the way, debili
Glede na sovraštvo na spletu je daleč od sprejetosti...Sem katolik, pa sem za to, da nauk nima kaj delati v šoli. Enako kot LGBTQ in ostale ideologije. In LGBTQ zraven še molze naš denar za to vsiljevanje. Kar je enostavno noro.![]()
LGBTQ ideologija je v šoli že prisotna
Ustava RS je glede tega jasna LGBTQ ideologija je prek poučevanja in različnih delavnic, ponekod sicer na prikrit način, že vključena v slovenski šolski prostor, kljub temu da Ustava Republike Slovenije staršem zagotavlja pravico in dolžnost, da svoje otroke izobražujejo in vzgajajo v skladu s...pomurske-novice.si
Pred 20+ leti sem videl smisel v paradah, ker so bili homoseksualci res stigmatizirani, ampak v današnjem svetu je to popolnoma sprejet način in menim, da ni potrebe po nobenih paradah, itd. Sploh pa ne po vsiljevanju v šole, itd.