Parada ponosa

Lezbijke

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

erikson

Guru
25. avg 2007
23.377
7.116
113

Sofinanc.strok.posveta ''Položaj mladih LGBTIQ+oseb v Mestni občini Lj 1 2000,00 €
Vsakdanje življenje mladih LGBTIQ+ oseb v MOL 1 2700,00 €
Odkup materialnih pravic za 8 fotografij za objavo LGBTQI+ vsebin na s 1 200,00 €
...

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.043
7.659
113

B.A.S.E.D.

1750057684812.png

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.951
3.484
113
Turbo, dosti stvari se strinjam s tabo in zastava sama po sebi ni noben problem, konec koncev jo imaš po italijanskih Alpah v vsaki vasi vsaj enkrat izobešeno, pa dvomim, da so sami "pedri" tam doma, AMPAK to kar piše Mateja, je pa tudi res, vsaj v povezavi s t.i. parado ponosa:
Že dolgo se ne gre več za sprejemanje drugačnosti, gre se za vaše vsiljevanje vaših odločitev vsem nam, ki nas gladko boli krščen duš kaj delate doma. In, ko pod prisilo nekomu nekaj vsiljujete, le ta postane nestrpen.

Zelo dolga leta nazaj sem imel v Pulju ob nočnem čakanju na vlak priliko biti nagovorjen in nagovarjan s strani lokalnega "pederčine", naj grem z njim, jaz sem se "obranil" on pa je po ene treh NE tudi moško odnehal, kar mu še danes štejem v plus.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.435
1.322
113
43
Grem stavit, da nisi bil takega mnenja, ko so mladi katoliki na ulicah molili križev pot.
Dol mi visi kdo ma parado dokler je v dobrem smislu. Če so pravi katoliki ki se kakor tok držijo dobrih zapovedi in ne takih hajterjev kak je 8888 me sploh ne moti. Vsak dan smo iz vseh strani obletani z različnimi stvarmi pa zato ne jokam. Bom šel zdaj SPAR zastave dol trgat ker je reklama na vsakem koraku?

sad

Guru
24. avg 2007
21.906
10.549
113
Sem katolik, pa sem za to, da nauk nima kaj delati v šoli. Enako kot LGBTQ in ostale ideologije. In LGBTQ zraven še molze naš denar za to vsiljevanje. Kar je enostavno noro.
Pred 20+ leti sem videl smisel v paradah, ker so bili homoseksualci res stigmatizirani, ampak v današnjem svetu je to popolnoma sprejet način in menim, da ni potrebe po nobenih paradah, itd. Sploh pa ne po vsiljevanju v šole, itd.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in MrDaco

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.310
3.765
113
Kar se tiče ljubljanske parade ponosa, je bilo (pričakovano) videti tudi veliko palestinskih zastav.
Ena orjaška je visela desno od odra na kongresnem trgu.
#beyondstupid?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.435
1.322
113
43
Sem katolik, pa sem za to, da nauk nima kaj delati v šoli. Enako kot LGBTQ in ostale ideologije. In LGBTQ zraven še molze naš denar za to vsiljevanje. Kar je enostavno noro.
Pred 20+ leti sem videl smisel v paradah, ker so bili homoseksualci res stigmatizirani, ampak v današnjem svetu je to popolnoma sprejet način in menim, da ni potrebe po nobenih paradah, itd. Sploh pa ne po vsiljevanju v šole, itd.
Glede na sovraštvo na spletu je daleč od sprejetosti...